Kurkistus teinin elämäänIhmeiden aika ei ole ohi! Meidän teini siivoaa huoneensa itsenäisesti. Enpä olisi uskonut, että lausun näitä sanoja. Toki on päiviä, jolloin kamat ovat lattioilla ja on hurlumhei, mutta lopettaessani niistä jäpättämisen, olen nähnyt ihmeen. Teini tykkää siitä, että tavarat ovat järjestyksessä ja hän siivoaa itseohjautuvasti. Olen varmaan unessa.

Muuttaessamme viime kesänä uuteen kotiin, teini siirsi lelunsa pikkusiskon säilytettäväksi tai komeroon. Hänen feng shuinsa vaatii avaruutta. Siksi huonetta ei ole täytetty ylimääräisillä tavaroilla. Digipianolle on kylläkin jakkara hakusessa, saa huikata, jos on E60 tai Baby Rocket joutavana. 

Teini sisustaa itse huoneensa ja asettelee tavarat, kuten haluaa. Äiti ei säädä. Yritti, mutta viisaasti häipyi takavasemmalle. 

  
Sänkyasian pohtiminen ratkesi siten, että ostimme myös teinin huoneeseen Familonin Uni-joustinsängyn ja petarin*). Sängyn väri on tummanharmaa ja se sopii hyvin vaaleaan huoneeseen. Petarin voi kääntää ja toisella puolella on sellainen aaltoileva ts. profiloitu pinta. Petari sopii erityisen hyvin kevyelle nukkujalle, kuten nuorisolle. Halusimme ostaa teinille laadukkaan sängyn, jota voi modata esim. petaria vaihtamalla myöhemmin.

Sänky on ollut mieluinen teinille, välillä tosin petaria joutuu korjaamaan paikoilleen. Se saattaa johtua pitkälti siitä, että sängyllä tehdään päälläseisontoja ja siltoja, joten melko eläväistä on sen käyttö. Asuntomessuhulinoihin liittyen saimme ostaessamme sängystä alennusta.

Vanhasta kodista siirtyi Artekin String-työtaso ja se ratkaisee kivasti työpöytäkysymyksen, kuten pikkusiskon huoneessa Lundian työtaso. Lasten huoneet eivät ole hirmu isot, mutta oikeilla ratkaisuilla säästää tilaa. 

Huoneen matto ei ole teinin mielestä paras ratkaisu huoneeseen. Nappasin sen Annon alesta viime syksynä ja ajattelin, että villainen matto on ihana varpaiden alla. Väärin meni, sen päällä ei voi tehdä piruetteja, koska se menee rullalle. D'oh! Matto on nyt kuitenkin saanut olla, mutta täytyy pitää silmät auki, jos kevääksi hankkisi muutenkin hiukan kevyemmän ja vaaleamman maton huoneeseen - ja tanssiystävällisemmän. 
Tanssi on teinin elämän kenties tärkein asia tällä hetkellä ja se näkyy myös monella tapaa. Tanssi onkin myös toimiva keino kanavoida tunteita, kun ne alkavat jo heilahdella. Koiranpentu olisi toinen. Tätä en ole saanut vielä ajettua läpi. 1/4 vastustaa. Voiko se olla oikein, kysyn vaan. 

Jos et ole nähnyt vielä The Greatest Showmania, katso se. Se on aivan ihana! En malta olla laittamatta yhtä upeaa esitystä leffasta jakoon sinullekin. Nauti!*) Sängystä saatu alennusta
 

 
 

Suosikit