Weledan uutuustuoksut tuoksuvat joululta!


Tiesitkö, että yksi synteettinen hajuvesi sisältää yli 400 eri kemikaalia? Se riittää valitsemaan iholle suihkutettavat tuoksut luonnonkosmetiikan puolelta.

Sain Ruohonjuuresta tuoksuteltavaksi uusia Weledan tuoksuja, joissa tuoksuvat luonnolliset eteeriset öljyt. Nämä ovat nyt alehintaan siellä, joten päätin vinkata näistä nyt. 

Ruusuinen Rose tuoksuu nimensä mukaisesti tietysti ruusulta, mukana on myös kurjenpolvi ja ylang ylang. Tämä tuoksu vaatii mielestäni enemmän valoa, joten ehkä tätä tuoksua tulee käytettyä enemmän, kunhan mennään kesää kohti. Sen sijaan oma suosikkini näistä on sitruksinen Agrume. Tuoksu on yhdistelmä greippiä ja mandariinia, jossa on vivahde lämmintä santelipuuta. Minä olen muistanut täälläkin moneen otteeseen tuoda esiin rakkauttani sitrustuoksuja kohtaan, joten tämä tuntuu omimmalta.

Appelsiinin, davanakukan ja vaniljan tuoksuinen Grenade tuoksuu ihanasti joululta. Tämä on Agrumen ohessa toinen lemppari. Tähän aikaan vuodesta tuoksut saavat olla mausteisia, olematta kuitenkaan liian raskaita.  

Olen hyvin migreeniherkkä, joten mitä tahansa myskipaukkuja en voi edes kuvitella tussauttavani niskaani. Olen käyttänyt nyt Grenadia ja Agrumea aika lailla tasapuolisesti muutaman viikon ja tykkään niistä kovasti.  

*) Tuoksut saatu Ruohonjuuresta

Suosikit