Sana sanottavana joulukalenteista // Arvonnan voittaja!

kuva
Onko kenenkään muun rystyset lähestulkoon auki joka halvatun joulukuun aamu? Mikä vimmattu niissä joulukalentereiden luukuissa on, että kun äiti yrittää avata luukun semisti lapselleen, niin rystyset ovat aivan riekaleina ennen kuin luukku on saatu puolittain auki? 

Ja mikä siinäkin on, että joka halvatun vuosi pitää siihen tyhjään seinäkalenteriin alkaa täyttämään jotain, koska joka halvatun joulukuun ilta ihan sinne aattoon saakka joutuu miettimään kuumeisesti, mitä halavattua sinne luukkuun tonttu osaisi aamuksi pieraista. Oppisikohan ensi jouluksi luottamaan kaupan kalentereihin ja vuoraisi sormensa laastarein tai kehittäisi uudet avaustekniikat à la sorkkarauta & co.

Hei mutta ne Aquabeadsit arvottiin ja onnettaren suosikki oli tällä kertaa.... Mari H! Onnea ja laitahan osoite sähköpostiin, niin valmistaja laittaa helmiä tulemaan! Ja vinkkinä vielä, että nyt on tontut käyneet täällä blogissakin, joten vielä on tulossa lähipäiville uusi arvonta. Tällä kertaa kohteena enemmänkin koululaiset ja vinkiksi: Smart is the New Cool! Arvaatteko mikä juttu tää on?
Suosikit