Pakettipöhinää // Voita Project Mc2 - McKeyla ja laavalamppu

Mitä on tonttu tuonut kuusen alle? Mäenkestä! Tuo tonttutyttökään ei pysy pystyssä Project Mc2 -labkitin*) edessä!Taas on täältä luvassa apuja jollekin onnekkaalle pukinkonttiin, kun arvotaan maahantuojan lahjoittamana yhdelle Project Mc2 -fanille McKeyla McAlister

Kuinka monessa muussa kodissa kysytään, saako ottaa puolikkaan vitamiiniporetabletin, öljyä ja elintarvikeväriä, jotta voisi tehdä oman laavalampun? Ei välttämättä vielä niin monessa, mutta joulun jälkeen taatusti aika monessa. Tämä ei ole ollenkaan huono leikki. Joku saattaakin muistaa, kun meillä alkoi tämä Project Mc2 -kuumeilu jo vuosi sitten ja tuolloin päädyin tilamaan McKeyla-nuken diy-laavalamppuineen Suomen rajojen ulkopuolelta, mutta tänä vuonna ei onneksi enää tarvitse kuin mennä lähicittariin (toim.huom! jos tuotteita ei ole loppuunmyyty...)  

 

kuva

Meidän tokaluokkalainen hihkui loppusyksystä innosta, kun Netflixiin oli tullut Project Mc2:sta uusia jaksoja. Ideahan sarjassa on se, että siinä on sellainen fiksutyttöporukka, jotka tekee kaikenlaisia kokeita labrassa ja toimivat menestykkäästi vakoilutehtävissä. Niin mageeta! Meillä on sormenjälkiä napattu monesta paikasta.

Tänä joulunakin pukilta toivotaan A.D.I.S.N. journalia tai siis digipäiväkirjaa, joka sisältää vakoojille tärkeitä tarvikkeita, kuten näkymätöntä mustetta, uv-valon, päiväkirjan ja coolin n.e.r.d -rannekkeen, jolla päiviksen lukon saa auki. Mäkin haluaisin tuollaisen rannekkeen. Niin fässön!

Viime vuonna tämä ihanuus jäi saamatta, sillä hetkeä ennen tilaa -klikkausta tajusin, että se ulkomailta tilattava päiväkirjahan on dubattu saksaksi! Bitte nein! Tänä vuonna A.D.I.S.N alkaa olla loppuunmyyty lähes kaikkialta, mutta maahantuoja vinkkasi, että kantsii tsekata mm. Cittarit ja Kärkkäinen, jos on vielä tätä vailla

Toinen toive joulupukin listalla on laboratoriosetti, joka pukinkonttiin tulee meille maahantuojalta. Setissä on yli 30 tarviketta mm. koeputkia, pipetin, pulloja, suojalasit, ph-mittaliuskoja. Joulunpyhinä mummolassa pääsee käymään labrassa. Saapa nähdä millaisia tuloksia saadaan. Hih.

Kaikki sarjan tuotteet maahantuojan sivuilla sekä jälleenmyyjillä.


Nyt se arvonta!

Jotta ehdin postittamaan Project Mc2 McKeyla nuken lavalamppuineen, arvonta järjestetään Suomen rajojen sisällä ja se päättyy jo tämän viikon sunnuntaina 18.12.!  

1) Jätä tämän postauksen kommenttikenttään nimesi ja kerro löytyykö teiltä Project Mc2 -faneja. Saa jättää myös muita terveisiä!
2) Liity blogin lukijoihin (te ihanaiset olette sivupalkissa oikealla) ja kannata myös FB-sivua. Näistä saat valintasi mukaan 1 tai 2 arpaa. Ilmoita monellako arvalla osallistut. 


Smart is New Cool! 
   
Onnea kaikille osallistujille arvontaan!
     

*) Labkit saatu maahantuojalta
    

Kommentit

Eisku sanoi…
Voi löytyy Project-fani täältä puolen ruutua. Olen lukijasi ja osallistun yhdellä arvalla mukaan ihkuun arvontaan. Jouluterveiset täältä aidosta Joulupukin kaupungista Rovaniemeltä sinulle ja lukijoillesi.
Eisku sanoi…
Voi löytyy Project-fani täältä puolen ruutua. Olen lukijasi ja osallistun yhdellä arvalla mukaan ihkuun arvontaan. Jouluterveiset täältä aidosta Joulupukin kaupungista Rovaniemeltä sinulle ja lukijoillesi.
Anonyymi sanoi…
1 arpa osallistuu! -Kati K
Hiisukas sanoi…
Pikkuhiljaa tytöt alkavat olla siinä iässä, että alkaa juuri kiinnostaa.
Kaksi arpaa.
hiisukas(at)gmail.com
Siinatar sanoi…
Kyllä löytyy, ehdottomasti siis kolmella arvalla mukaan =).
siinatar@gmail.com
Marika sanoi…
Kahdella arvalla mukana - tokaluokkalainen fani täälläkin :-)

Hei ja saanko kysyä miltä joulumarkkinoilta nuo 7/12 blogitekstin kuvat ovat? Olisi pikkuisen niinkuin joululahjat hankkimatta.
Riikka sanoi…
Marika - Xmas Garage joulumarkkinat Alksanterinkadulla Helsingissä. Tsemppiä sinnekin jouluhulinoihin!
Marika sanoi…
Kiitos! Käynkin tänään katsastamassa :-)
Sunday sanoi…
Kummilapsi fanittaa. :)

Kolme arpaa.

Ihanaa joulun odotusta!

sannamaria77 at gmail.com
Saija sanoi…
Meillä poika on puhunut näistä, että haluaa sellaisen nuken joka tekee kaikkia kokeita. En ymmärtänyt todellakaan mistä hän höpötti ennenkin näin mainoksen ja samaan aikaan luin blogistasi näistä :D

SAija
Katja sanoi…
Kyllä, täällä löytyy Project mc fani 9 vee. Ja tämä nukke olisi niin must! Kolme arpaa (vai saako tästä kommentista yhden? Jos ei, sitten kaksi :) ) Katja
Unknown sanoi…
Innokas sarjan seuraaja löytyy, ja 1 arpa osallistuu. Kiitos! T.Jani Alkio
Unknown sanoi…
Innokas sarjan seuraaja löytyy, ja 1 arpa osallistuu. Kiitos! T.Jani Alkio
Unknown sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Suositut tekstit