Oi ihana viikonloppu ja ekat vinkit pukinkonttiinHuh! Onneksi on vii-kon-lop-pu. Olkoon se pitkä, levollinen ja juuri sellainen, joka tekee sinut onnelliseksi. Viikko töissä, niin sitä taas arvostaa suuresti näitä päiviä, jolloin saa vetää henkeä. 

Sen olen huomannut, että on jo pimeää. Aamulla ja illalla. Kuvien ottaminen on vaikeaa, mutta nämä kohteet ovat kyllä ihania.Ennen tätä syksyä Sylvanian Families -tyypit saivat rauhassa olla kauppojen hyllyillä, mutta tänä syksynä viisivuotiaamme sai jonkun herätyksen ja toivoi lahjaksi labbisperhettä. Tähän etsittiinkin pientä labbisvauvaa Tukholman syyslomareissulta ja se myös sieltä löydettiin. 

Ukki antoi synttärilahjaksi kisuperheen, joka myös oli niin ihana, että piti saada koirien kavereiksi. Sittemmin meille on tullut Suklaapupuperhe ja edustusta myös oravaperheestä. Sylvanian Families jengi lähetti meille niin hienon kaupunkitalon valoilla ja arvaa olinko ihan fiiliksissä! Siis minulla ei ollut lapsena koskaan nukketaloa, jossa olisi ollut valot. Nyt on.  

 
 
 
 

Talon mukana tuli myös Suklaapupuperheen äiti jääkaapin kera ja pupusisko koulupöytäsetin kanssa. Lapsukaiset ovat leikkineet innoissaan ja ihanan sopuisasti, mutta kyllä näitäkin kuvia varten minäkin melko hartaudella laitoin puita takkaan ja katoin pöytää keittiössä. Eikös se mennyt niin, että lapsi on terve, kun se leikkii. Uskon, että ihan sama pätee aikuiseen. 

Lapset huokailevat erilaisten settien edessä ja olisi vielä vaikka mitä pyydettävää Joulupukilta. Verhoja on äitiä pyydetty tekemään. Täytyy käydä pieni pala pitsiä ostamassa ja helppo hommahan se on, eikö niin? Tämä on sitä mun kuuluisaa optimismia. Haha!  Olemme ostaneet taloon huonekalusettejä ja asukkeja Tukholman lisäksi mm. K-citymarketista ja Verkkokaupasta. Jälleenmyyjiä on laajalti. Sylvanian Families -sivuilla sekoaa täysin, mutta ihanalla tavalla. Kyllä nämä leikit Pokemonin jahtailut voittavat. Ainakin välillä. 

Nyt sitä Vain elämää ja viikonloppua!


*)Osa tuotteista saatuja

Suosikit