Kesä iholla osa II - Hehkua ja HymyäHei kesällä ei paljon meikkailla, mutta kuitenkin aina vähän. Kesällä käytän kasvovetenä pääsääntöisesti kukkavettä, se vaan on niin ihanaa. Supsup ja sen jälkeen kosteutus. Nerolivesi*) on mahtavaa myös auringonoton jälkeen. Kosteaan kasvopyyhkeeseen voi suihkuttaa nerolivettä ja laittaa se rauhoittamaan kasvoille.

Olen melko laiskasti käyttänyt spf50 UV-suojaa kasvoilla, mutta tänään kun katsoin valokuvia, jotka mies suostui nappaamaan (rasti seinään!), niin palaan ruotuun ja laitan kiltisti. Kaarle Kustaan sisko Birgitta ei nimittäin ole varsinainen kauneusihanteeni, joten aurinkosuoja on oikeasti tärkeä. Alga Mariksen kasvovoide on oikein hyvä tähän touhuun ja sopii meikin kanssa.

Olen viime kuukaudet pääsääntöisesti käyttänyt Anne Kukkohovin Youth Glo -sarjan tuotteita testimielessä ja kosteusvoiteena on sarjan kirkastava seerumi. Se hehkuu iholla snadisti. I like. Seerumi riittä kesäkosteutukseen, vaikka se on kevyempi kuin esim. Mádaran SOS-sarjan seerumi, josta juttua täällä.

Kesätuoksuna on pari ihanuutta. Tässä BOHOn Goa. Muistanette, että synteettiset tuoksut ovat pahimpia allergeenejä, tämä tuoksu on 100% luonnonmukainen ja tuoksu koostuu tiarankukasta, kookoksesta ja vaniljasta. Sen ensisuihkaus on melko voimakas, mutta tuoksu tasoittuu nopeasti.

 
Puuteri ei sovi kesään meitsiläiselle, mutta pienet ihovirheet taputtelen sormella kevyesti piiloon BOHOn voidemaisen meikkivoiteen alle. Syksyn tullen voidemainen meikkipuuteri pääsee ihan full coverage -hommiin. Siitä lisää sitten.  

Kesän kaunein poskipuna on myös BOHOlta ja sen sävy on niin kaunis koralli.


Kulmat ehdottomasti Zuiin Taupe-kynällä, tämä on ihan paras kulmien fiksaaja. Kulmatkaan eivät ole kesällä niin justiin, mutta se on just hyvä niin. Ei stressiä mistään.

Luomille laitoin tosi rennosti sormenpäillä BOHOn luomivärisetistä pronssia ja metallista roosaa (luomivärisetin vastakkaiset napit). Setissä toinen kerros, jossa mattavärit. Superkätsä! 

Valkoista kajalia, ihan niinkuin silloin ysärivuosina, mutta hyvin maltillisesti. Tällä kynällä huippu hintalaatu.  BOHOn ripsarista olen tykännyt, se ei leviä eikä karise

Huuliin ihanin puna ikinä, se on Zuiin Copper ja punainen sävy käy milloin ja missä vain. Rajauksia ei kesällä käytetä. Se on vähän niinkuin sääntö.

   


Kesämeikissä tärkeintä on hehku ja hymy. Ne syntyvät aika helpolla, eikö vaan. Ei saa olla tiukkoja ja skarppeja rajoja, vaan rennolla otteella, koska KESÄ!

Ihkuja hellepäiviä!  Sis. mainoslinkkejä.
Tuotteita saatu bloginäkyvyyteen.

 

Suosikit