Kaivarin kanuunassa kirppislöytöjä!Onhan tämä nyt ihan aikamoista, että viltin alta lähestulkoon kirjoittelen tämän viestin, mutta näillä kesäviileillä ehtii KonMarittaa ja kierrättää aarteitaan toisten käyttöön sen sijaan, että vain makaisi auringossa!

Kaivarin kanuuna on tunnettu merkki- ja vintageaarteistaan ja erityisesti nyt sinne kannattaa suunnatakin. Jos olet pääkaupungissa, poikkea viimeistään ensi tiistaina 19.7. Kaivarin kanuunassa Merikatu 3 (Eirassa) - jos olet kiinnostunut erittäin hyvälaatuisista merkkivaatteista. Pöydästä ja rekistä numero 61 löytyy Marc O'Poloa, Tommy Hilfigeriä, Gantia, Marimekkoa, Espritiä, Sandia, löytyy myös yksi Lumoan pitsitunika ja tuubihuivi!

Jos olet kokoa xs / s / m niin suosittelen poikkeamaan. Edullisia löytöjä teet, jos kaipaat mekkoja, farkkuja, neuleita, paitapuseroja, t-paitoja, ruggereita (trikoinen pitkähihakauluspaita).  Muutamat kengätkin on, paitsi näyttää nuo päällimmäiset Vagabondit menneen jo!

Käyn täydentelemässä tarpeen mukaan ehkä jotain lasten kesääkin, mutta nyt on myynnissä pääasiassa äidin aarteita. Esikoinen löysi itselleen Akkaripokkareita ja siitä tulikin mieleeni, että pöytä 61 täydentyy vielä kesäpokkareilla!

Nyt me mennään torikahveille - satoi tai paistoi!

Suosikit