Luonnonkosmetiikan essentials syysalessa ja pieni maistiainen Mádaran tulevasta


Nyt kandee kurkata, onko jotain mitä tarvitset - tai ehkä et tiedä vielä tarvitsevasi, mutta kannattaa kuitenkin hankkia, sillä syysalessa Natural Goods Companylla on paljon loistotuotteita jopa -60%. 

Paljon puhutut Cognac Sponget on nyt alessa. Itselläni on tuo collagen sieni, elä sano mittään, minä sanon. Nimittäin ikääntyvä iho ei tuota kollagenia enää niin aktiivisesti, mutta sieni on tehty Cognac-puun juuresta ja kollagenista, joten siitäpä sitä kaivattua ainesosaa tulee iltaisin putsatessa kasvoja. Kätevää. Itse olen harkinnut vartalosientä, mutta en ole vielä sitä hankkinut.


Peruskattaus: Savishampoo, Magnesiumsuihke, Nokkossuihke, AHA hedelmähappokuorinta, Cognac kollagenipesusieni, aromaterapeuttiset tuoksut, poskipuna. ALL SET!

Santen monet vartalotuotteet ovat syysalessa, kuten sheavoidetta sisältävä suihkushampoo. Nämä meillä arjessa ja koko perheen käytössä.

Zuiin runsas pigmenttiset meikit syksyn piristykseksi ovat myös osittain alessa. Itselläni on ihanan kultaisen kuulas Melon poskipuna, joka on yksi suosikeistani.

Florascentin ihanat tuoksut ovat aromaterapeuttisia ja toimivat toimivat tuoksuina. Omalla hankintalistalla on Headache Master, sillä se on ihanan peppermintun tuoksuinen päänsäryn poistaja. Lisäksi ottaisin muutaman muunkin tuoksun parfyymiksi. Tiesithän, että synteettinen hajuvesi on yksi pahimmista allergioiden aiheuttajista.

Ilmojen viiletessä ja talven kolkutellessa kulman takana, iho alkaa kuivua ja meilllä lapsen atoppinen iho alkaa tuolloin oireilla. Avuksi löytyi viime talvena pihkatervavoide ja sheavoide, joka piti ihon kunnossa ja ennen sitä korjasi infektoituneen ihon. NGC:n alessa on nyt tämä tuoksuton perustuote, joka pitäisi löytyä kaikilta.

Alesta löytyy myös Magnesiumkipusuihke, jota jaksan myös hehkuttaa ja suositella. Sitä vaan suoraan kipeään kohtaan, niin se pääsee vaikuttamaan sinne, missä sitä kaivataan.

Vielä yksi suihkutettava alevinkki. Mádaran virkistävä nokkossuihke on myös syysalessa. Nappaa se. Tuoksu on raikas kurkkumainen, sitä voi suihkia kesken päivän, sen tehtävä on virkistää ja sen se tekee.
Hei ja se pieni maistiainen. Kävin tänään kurkkailemassa, mitä uutta Mádaralta on luvassa. Time Miracle anti-age sarja on uusiutunut ja mitä upeita tuotteita sieltä onkaan tulossa! Sarjan design on mustavalkoinen, kuten Time Miraclen salaisuus: Tohmajärven koivut väritykseltään. Sarjassa on monia uusia tuotteita, kuten esim. kasvovesisuihke Cellular Nutrients Toning Mist. Näistä oma stoorinsa tulossa myöhemmin.
Nyt ei muuten jää tyylistä kiinni tää juttu! #comingsoon


*)Sisältää mainoslinkkejä ja osa tuotteista saatu bloginäkyvyyteen. 

   

Suosikit