Pinkki kukkaishenkäys poskillaSain Riikan päivän kauniita onnittelukukkia siskoltani - kaunis kiitos! Sain niistä myös inspiksen kertoa Zuiin kesäposkarista, joka varmastikin pysyy poskissa pitkälle syksyyn. Liljojen väri on lähes identtinen poskipunan Melon-sävyn kanssa.

Kesällä en juurikaan käytä meikkejä. Kukkaisveden, kosteusvoiteen ja aurinkopuuterin lisäksi vetäisen ne klassiset kolmoset poskiin, sipaisen huuliin väriä ja valmista tulee nopsaan! Kyllä se less vaan on more.

Australialainen kukkaismeikkisarja Zuii on minulle melko tuore tuttavuus. Kulmakynä ja poskipuna ovat ainoat tuotteet käytössäni sarjalta so far - eivät kuitenkaan viimeiset, veikkaisin näin. Ostin nämä the Natural Goods Companylta jo ennen kesää ja voin lämpimästi suositella kokemusteni ja sarjan INCIn perusteella. 

Zuiin Melon-poskarissa on pigmenttiä vaikka toisille jakaa. En ole helmiäisen suurin diggari, vaan tässä kultaista hohdetta on juuri sopivasti ja voi taivaat ja maat, miten kauniilta sävy näyttääkään kesäisillä poskipäillä!

Zuiin poskipunat ovat talkittomia ja ne oikeasti on valmistettu kukista. Ruusun terälehdet sävyttävät ja rauhoittavat, jasmiinin nuput edesauttavat ihon eheytymistä. Kamomillan kukat lääkitsevät ja rauhoittavat. Kyllä kiitos! Ruusut hyväilkööt kasvojani jatkossakin. 

Suosikit