#freeyourpits

ja oliko 
kaikki jo nähty? 

Ei oltu.

kuva

 
kuva


kuva

Ootko ihan et whaaat? Mäkin olin, enkä todellakaan aio henkilökohtaisesti alkaa kasvattamaan bodyhairia minkään asian tähden, mutta tämänkin takana on ihan pätevä mesitsi. 

"Free your pits" -liike korostaa sitä, että naisilla on oikeus päättää kehostaan, tulla tietoiseksi omasta vartalostaan ja rakastaa itseään ilman, että tuomitaan. Tästä tykkään. Ei ole helppo rasti. Voisi opetella myös olemaan tuomitsematta itse itseään. Mediasta ja somesta ylitsemme vyöryy tietynlaisia kauneusihanteita, jotka myös uhkaavat tyttäriämme. Tuleeko värikkäistä kainalokarvoistakin kauneusihanne? Hope not. Ne olkoot muistuttamassa vapaudesta oman kroppansa suhteen. Kainalokarvathan noin ajatuksena eivät ainakaan itseäni kovasti kiehdo, mutta miksiköhän ajattelen niin? Miksi kuitenkaan tuomita ketään? 

Toivoisin, että tyttäreni arvostavat itseään ja omaa kehoaan niin paljon, että osaavat ohittaa tekotissit ja tötteröhuulet ja vaikka nämä värikkäätkin kainalokarvat.
 
Mulla kyllä olisi kaapissa Color Mask Painteja, kun eivät maantienväriseen tukkaan tarttuneet. Mitenkähän olisi kainaloissa? Lavender? Hot Pink? Kainaloiden värjäämiseen on muuten sitten youtubessa tutorialkin, että hyvin se menee!Suosikit