Jos helteet eivät tule meidän luo...

Biitsikamat - - - - CHECK!

Kävin paljaat sääret kananlihalla viilettäen ostamassa täydennystä aurinkosuojavoiteisiimme, joita huomisesta alkaen tarvitaan. On se nimittäin niin, että vähintäänkin viikko pitää saada nauttia todellisesta helteestä ja päästä uimaan meressä, joka ei Eiran rannassa tänä kesänä tullut kysymykseen. Ei sillä, että valittaisin mitenkään näistä vallitsevista sääolosuhteista, vaan kivahan se olisi se lämpökin heinäkuussa.

Kävin tsekkaamassa biitsikamoja kaupungilla ja voin kertoa, että matkalaukkuun pakatut Papun telttamekot ovat -30% Harakanpesä Shopissa, Lindexillä kesävaatteet, myös monet Holly&Whytet jopa -70%. Ei jäänyt bikineille paljon hintaa. Kuvassa on hei shortsit, ei suinkaan mun biksujen alaosa. Tosin niistäkin nuorimmainen huikkasi, että vou äiti, nää on tooooosi isot. Kiitti.

Biosolis auringonsuojavoiteet monessa eri suojakertoimessa on hyviksi todettu jo parin kesän osalta - niin koto-Suomessa - kuin ulkomailla - niitä ei tarvitse olla alvariinsa lisäämässä. Pääraaka-aine voiteissa on muuten luomutuotettu aloe vera, joka korvaa veden lähes kaikissa sarjan tuotteissa. Sain vinkin, että kannattaa sekoittaa 6 spf:n öljyä tuon voiteen kanssa, sillä öljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja päivetyksestä tulee superkaunis. 

Tsekkasin youtubesta sattumoisin videon, miten UV-säteily vaikuttaa ihoon ja sain matkaan muistutuksen, että ei todellakaan turhaa roudata suojavoiteita mukana. Jaksan aika ajoin muistuttaa, että synteettiset aurinkovoiteet ovat todella rankkoja kemikaaleja hormonihäiritsijöineen, joten jättäisin ne hankkimatta, kun saatavilla on nykyään monenlaisia, erittäin hyviä fysikaalisia suojia.
Voiteet on hallussa joka suojakertoimessa, porkkanamehu on vilahdellut instassakin, jolla on hyvää pohjaa rusketukselle tavoiteltu, joten eikun vikaa lomaviikkoa viettämään kaivatun, lämmittävän auringon alla, kuumaa hiekkaa varpaanväleissä, aaltojen kohinaa kuunnellen - iik, en malta odottaa!

Jassas!


Arvaa kohde :D

Suosikit