Hei Macarena ja muut lomakuulumiset


Kuvassa: LOMALAINEN - Photo credits: seiskavuotias


Äitin oma seiskavuotias nappasi tänään kuvan matkalla kaupungille. Äiskällä siinä kesäpäivään sopivaa mariraitaa, Papun Kenno-hame sekä nimmarilahjaksi saadut ihanuudet - nahkaiset, espanjalaiset Macarena espadrillokset. Kiitos vielä tiedät-kyllä-kuka. :D Olalla keikkuu Lumi Accessories Stefanie pouch tai kotoisamman veska.

Loma on sujunut hyvissä merkeissä, vaikka niitä helteitä on turhaan odoteltu. Tässä kohtaa on tyytyväinen, jos ei sada. Kotona on rymsteerattu silleen lomamoodiin sopivalla tavalla - verkkaisesti, mutta että jotain on saatu aikaan. Remonttireiskakin kävi vähän keittiötä uudistamassa. 

Mummolassa vietimme naistenviikon alkua muutaman päivän verran yhdessä serkkujen kanssa ja siellä vaan on aina ihanaa, kuten instaseuraajat @riikka_hei ovat kuvista voineet todeta.

Lomaa jatketaan vielä ihan täysillä loppuun saakka eikä luovuteta. Saattaa olla, että yhden kaapinpäällisenkin saatan vielä järjestää ennen arjen alkua! Hah! Onko siellä lomalaisia vielä vai joko arki on startannut?

Naatitaan, eikö vaan?  Suosikit