Lumoan kevättä, Papun polvipaikkaleggareita äidillä & tyttärellä ja vähän vielä viikonlopun juttuja


Lapsimessut -viikonloppu tarkoittaa sitä, että lapsi jää kotiin ja äiti menee messuille.  Ainakin tänä vuonna meillä oli niin ja kun seurasi sitä hurjaa ihmismerta, joka Messukeskuksen oli valloittanut, en harmitellut, että olin turvassa kaikelta messuhulinalta Lumoanin osastolla. Siellä ihastelin uusia kevätihanuuksia ja tein hurjasti kauppoja (ks. vaikka Äiti yrittää -blogista) - hihi!

Lumoan paljasti messuilla lasten kevätuutuuksia. Naisten mekot ja muut ihanuudet antavat odottaa itseään vappuun saakka. Lasten uutuudet, kuten eskarilaisen päällä olevan Nupun pitsi ja väri ovat tosi kauniita. Ensi viikolla nettikaupasta löytyy samanvärinen pitsireunainen hame, joka on yhdessä Nupun kanssa ihan varmasti tämän kevään yksi kauneimmista asuista - täydellinen kevään juhliin. Ihana asia on myös  se, että Suvilla on kokoja isommillekin lapsille. Mietin kahden koon välillä ja otin isomman koon 134/140 cm, vaikka pelkäsin, että se on liian iso, mutta pienempi olisi ollut mekon mittaiseksi nafti.  Kaulassani olevaa kaunista tuubihuivia on kolmessa eri värissä ja tämä minun kaulassani oleva Salvia - pitsireunainen huivi on tarkoitettu sekä lapsille että naisille. 

Lumoan aloitti tarinansa kaulaketjuilla ja tekstilaatoilla. Sittemmin korumallisto laajeni korvakoruihin (mulla näkyy korvassa yks) ja viimeisimpänä lisäyksenä koruista löytyy nyt kaunis ranneketju, johon saa myös tekstilaatan. Käy kurkkaamassa myös Anetten blogia, siellä on ihania kuvia uutuuksista ja väreistä. 

Papun osasto oli seinän takana Lumoanista ja sielläkin kävi melkoinen kuhina. Tänään samisteltiin Lumoan uutuuksien lisäksi myös Papun polvipaikkaleggareissa*), kun tavattiin brunssin merkeissä ihanien - ystävän ja kummitytön - kanssa. ♥ Ei tarvinne sanoa, että luomupuuvillaiset legsut ovat loistovalinta brunssille, jossa on vaan ihan pakko ottaa kaikkea vähän ja vielä pikkuisen ja sitten syödä ja juoda, vaikka ei enää yhtää mahtuis, vaan onneksi eivät housut kiristäneet. :) 

Vaan sellainen oli viikonloppu. Huomenna hypätään taas pyörän selkään singertämään. Kävitkö sinä messuilla?*) Papu polvipaikkaleggarit saatu Harakanpesä Shopista bloginäkyvyyteen

 

Suosikit