Harakanpesä Shop lahjakorttiarvonta!Harakanpesän ihanuuksia on vilahdellut blogissa tyttöjen päällä ja monta muuta odottaa noutajaansa liikkeestä. Marika ehdotti, josko ilahdutetaan blogin lukijoita 30 euron lahjakorttiarvonnalla, joka passaa  näin vaali-illan kunniaksikin mulle erittäin mainiosti.

Harakanpesän bestsellereitä ovat Papun ja Gugguun - niin lasten kuin aikuisten laadukkaat vaatteet. Aarrekid ja Vietto ovat myös mahtavia, ekologisia brändejä, jotka kulkevat Harakanpesä Shopin valikoimissa. Kurkista myös mitä muuta Shopista löytyy.

Arvontaan voit osallistua valitsemalla Harakanpesä Shopin valikoimasta juuri sen tuotteen, johon mahdollisesti sijoittaisit lahjakortin - tai muuten vaan suosikkituotteesi. Linkkaa se kommenttikenttään.

Saat:  

1. arvan, jos olet kirjautunut blogin lukijaksi, jos et, liity lukijoiden joukkoon oikeassa sivupalkissa.

2. arpaa saat, kun vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi. Kopioi arvontabanneri mukaan!

3. arpaa saat, kun käyt tykkäämässä Harakanpesästä Facebookissa täällä.

4. arpaa saat, jos olet käynyt äänestämässä. No okei, oletus on, että olet, mutta saat sen arvan myös, jos olet tänään sanonut jotain mukavaa jollekin läheisellesi. Nämähän ovat ihan rinnastettavissa. ;)

Sitten vaan kerrot, kuinka monella arvalla osallistut!

 
Parhainta arpaonnea kaikille!  Onnellinen lahjakortin voittaja arvotaan viikon päästä sunnuntaina 26.4., jonka jälkeen hän pääsee ostoksille Harakanpesä Shopiin hankkimaan jotain superia - vaikkapa vappujuhliin!


Suosikit