Arkea ja juhlaa (sis. Harakanpesä Shopin lahjakortin voittaja)

Apua. Mikä viikko jo takana, vaikka periaatteessa ollaan vasta alussa. Olen tehnyt kellon ympäri töitä ja myös unissani neuvotellut hankalien tyyppien kanssa. Huomenna on töissä yksi tärkeä etappi ja senkin jälkeen duunia piisaa, mutta loppuviikon aion chillata. Nuorempi lapsista valitteli vatsaansa illalla ja äidin vaisto sanoo, että iso riski on, että kohta alkaa oksettaa. Ihan just tällaista chillausta en vapuksi kaipaisi. Vanhempi lapsista on ollut saikkupäivillä eskarista pari päivää köhän ja lämpöilyn vuoksi. Äiti porskuttaa töissä, koska pakko on. Mukavasti se tuo vatsapöpön uhka laittaa omaakin vatsaa kurnimaan. Saisi olla nyt ihan psykosomaattista, sillä rigulit pöksyssä en huomenna tahdo esiintyä.

Oo Las Palmas, oo Las Palmas, teemalaulu jo soi.. Muistatteko Ally McBealin, tuon nuoruusvuosien ehdottoman tv-suosikin? Siinä alkoi soimaan niiden päässä aina joku biisi, etenkin sillä John Cagella (myönnetään, piti googlettaa nimi). Minulla on sitä ihan samaa, etenkin kun olen superstressaantunut. Vuosien varrella vakkariksi on valikoitunut edellä mainittu helmi Irwinin tuotannosta. Elä sano miittään.
Hei lupasin vapuksi arpoa lahjakortin Harakanpesä Shopiin ja tat-ta-daa! Persoonaton, mutta niin brutaalin reilu arpakone arpoi....30 euron lahjakortin  
Harakanpesä Shopiin 

Siilille!

Isot onnittelut!
Iso kiitos myös Harakanpesä Shopin Marikalle arpajaispalkinnosta. Käykääpä katsastamassa, mitä ihanuuksia puoti tarjoilee. Helsingin Eerikinkadulla pääsee kivijalkaliikkeeseen sovittelemaan ja hypistelemään vaatteita sekä tekemään löytöjä myös second hand tuotteista.

Hei, mullapa on taskussa jo uusi, tosi mahtis arpajaisylläri tiedossa, joten stay tuned. Tämä rouva on myös aktivoitunut some-maailmassa ja blogi löytyy vihdoin myös Facebookista, joka päivittyy varmastikin taajaan. Instaa ja tviittejä saatte vielä odottaa. Kauan.

Ihanaa vappuviikkoa, ostakaa sima valmiina - jos vielä ei korkit vaatekaapit kattoon poksu. Itse aion sijoittaa sokkona Wanhan Porvoon Fabriikki Luomusimaan, sillä sitä ihmettä ei ole vielä tapahtunut, etttä johonkin juhlaan olisi etukäteen valmistauduttu. Eikun sori, boksi Brunbergin limesitruuna kevätssuukkoja on jo ostettu vapuksi, mutta ne on taidettu jo testata niin hyviksi, että toinen boksi jouduttaneen itse vapuksi hankkimaan. #mitäsullaonäitisuussa

 

Suosikit