Hyvää oloa palasesta saippuaa
Vuoden tapahtuma - Ystävien pikkujoulut; pikkarit on juhlittu. Tähän ei voi kuin todeta, että onneksi ne ovat kerran vuodessa vaan. Oli kuplia, vähän lisää ja taas aika paljon lisää kuplia, jälleen kerran vuoden verran enemmän elettyä elämää. Kotiin tulin aivan liian myöhään ja muutamat kuplat olisivat voineet jäädä ottamattakin, mutta tänään niitä on tasoiteltu ottamalla ihan iisisti ilman säntäilyä sinne ja tänne. Ehkäpä sille oli tilausta muutenkin.  Arki ilmaantuu jälleen aamulla ja tsemppifiilistä tarvitaankin tulevalle viikolle. On niin paljon kaikenlaista, että meinaa jo hengästyttää.

Sain kolme, täydellistä saippuapalaa maahantuojalta ja luulin ensin niiden olevan Mádaran, eikä se olettamus kovin kauas heittänytkään, sillä nämä kaunottaret ovat syntyneet, kun Mádaran luojat tapasivat paikallisen nuoren taiteilijan Christina Luisa Avotinan ja ihastuivat hänen upeisiin maalauksiinsa. Näin syntyi MiloMillin kymmenen toinen, toistaan ihanampaa, ekosertifioitua palasaippuaa. Käykää ihmeessä kurkistamassa niitä täällä. Nämä kaunottaret ovat ihania pikkupaketteja ja taatusti ilahduttavat lahjan saajaa kuin antajaakin.

Nappasin suihkuun uuden MiloMillin Cucumber & Lime vartalosaippuan, jonka raikas, rauhoittava kurkun tuoksu lisättynä limellä ja höystettynä inkiväärillä karkotti kehosta juhlitun illan, virkisti mielen ja valmisteli levollisiin yöuniin. Saippuat tuovat mieleen mm. karamellisoidut tyrnimarjat ja kanelin, kuten tässä tai Cherry Chocolate, jossa tuoksuu täyteläisellä suklaalla kuorrutetut kirsikat vaniljan ja vadelmanektariinin tvistillä. Mmmm...


 
MiloMillin saippuan saat myös kaupan päälliseksi ostaessasi kamppiksessa olevan Mádaran Superseed kasvoöljyn Sokkarilta tai Emotionista (huom. verkkokaupassa ei sanota saippuoista mitään, mutta liikkeissä saippuoita on). 

Kuka enää haluaa perinteistä suklaarasiaa, kun lahjaksi voi saada ihanan MiloMillin? Näitä ei sitten suositella syötäväksi, vaikka mieli tekisikin...


Kommentit

Uraaiti sanoi…
Minkä verran nämä saippuat kuivattavat ihoa? Mulla on atooppinen iho ja yleensä joudun vain haikeana tuoksuttelemaan tällaisia tuotteita. Jopa rasvapesu Aqualanilla jättää ihoon kiristävän tunteen :(
Riikka sanoi…
Meillä on esikoisella atooppinen iho ja hän pesi tänään tällä saippualla suihkussa. Ei tarvinnut rasvata ihoa suihkun jälkeen. Olen huomannut, että jos voi pitää taukoa rasvaamisessa, iho parantaa itse itseään - ei mene niin huonoon kuntoon.

Toki riippuu ihosta, mutta henkilökohtaisesti itselleni jää sileä, pehmeä iho saippuan jälkeen, ei tietysti mikään öljymäisen kosteutettu, mutta ei kuiva ainakaan. MiloMillit koostuvatkin parhaista mahdollisista, luonnollisista raaka-aineista.

Atooppisen ihon hoidossa kannattaa vaihdella hoitotuotteita ja kokeilla esim. öljyn ja voiteen komboa ihon kosteutuksessa.

Suositut tekstit