ale//ale//ale

Anoppilassa ehtii kahlata joulun jälkeisiä alevillityksiä. Itse harvemmin hyödynnän aleista yhtään mitään, koska tilit on tyhjennetty jo jouluksi. Kuitenkin tarpeita alelöydöille olisi, kuten talven yllättäessä tämä mamma tarvitsisi ehdottomasti jonkinlaiset citykelpoiset toppikset, Stadiumista löytynee.




Etsintäni täydellisistä saappaista jatkuu. Niitä voin metsästää Stockalta. Samoin kuin ehkä jotain muutakin juttuja, joita en edes vielä tiedä tarvitsevani.




Lapsille lämmintä rukkasta haussa - oikeammin otan hyvät vinkkaukset tänne päin, jos tiedätte lämpimiä toppasormikkaita eskarilaisille, rukkaset ovat no-no. Molon toppaa saa Aati O.sta hyvin prossin sekä Babyshop mainostaa isoa alea. Joutunee poikkeamaan molemmissa.




Sähköpostiin tuli viesti CDON.comin aletarjonnasta ja minun on jotenkin vaikeaa sisäistää, että tuolta saa leffojen ja cdlevyjen lisäksi esim. Vikingin, Sorelin, Superfitin ja Timberlandin lasten jalkimia, vaatteita Ticketiä, Mini a Turea - (MATin anorakkeja, takkeja 40%), Petit Bateauta ym.



Jos etsii jotain kotiin, kuten meillä on menossa valaisinmania. Lastenhuoneesta on jo aloitettu ja keittiö sekä olkkari odottaa vielä omia päivitettyjä valaisimiaan, joita anoppilan rauhassa ehdin kurkkimaan Finnish Design Shopin alesta. Myös normaalihintaisista tuotteista saa vielä tänään 20%. Lunasta etu maksamisen yhteydessä kampanjakoodilla SECRETSALE20. Samalla osallistuu Sveitsin-matkan arvontaan!



No niin, eiköhän näillä vinkeillä pärjätä nyt ihan alkuun! Hyviä löytöjä! 

*) Bannereiden kautta tehdyistä ostoksista maksetaan korvaus

Suosikit