Eskari ja leggareiden tuho osa I

Nämä leggarit eivät selvinneet eskarivuodestaOletteko kiinnittäneet huomiota, että polvet ovat auki etenkin eskarilaisten leggareissa?

Meidän rauhallinen kuusivuotias lapsi on onnistunut saamaan polvet auki lähes kaikista leggareistaan merkkiin katsomatta ja nimenomaisesti eskarivuotenaan. Aiemmin pysyivät polvet ehjänä, vaan ei enää. Mistä tämä johtuu? Konttailaanko eskarissa enemmän kuin pienempien ryhmissä? Onko tämä tunnettu ja laaja epidemia?  

Kuvasta puuttuvat Pomp de Luxin viime joulun kimallelegsut, jotka ovat myös rikki, mutta haaroista, joten niitä ei lasketa. 

Alla olevat ovat selviytyneet tähän mennessä, mutta siihenkin on selittäviä tekijöitä. Molon kukkaleggarit ovat olleet ahkerassa käytössä koko syksyn. Kuluneet ovat, mutta eivät rei'illä. Tästä pisteitä! 

HM:n neuleleggarit ovat loppusyksyn hankintoja, Frozen-leggarit ovat pukinkontista alle viikon vanhat ja tulevat olemaan paljon käytetyt - jotenkin osaan ennustaa tämän - joten katsotaan kuinka pitkälle päästään ehjillä polvilla. Popin neuleleggarit ovat olleet käytössä harvakseltaan ja ovat jo jääneet oikeastaan pieneksi, joten ovat sikäli väärässä kategoriassa. Mini Rodinin kirsikkaleggarit ovat kestäneet hyvänä, mutta ne eivät ole olleet yhtä aktiivisessa käytössä kuin esim. Molon kukkalegsut. 

Mitä tästä voimme todeta? 

Niin kalliimmat merkkileggarit kuin halvemmat legsut menevät poikkeuksetta eskarivuonna polvista rikki. Polvipaikallisia legginsejä koossa 122/128 cm kauppoihin, kiitos.

Leggariraportti kuittaa.

Suosikit