Toppahousuja hoikille ja ei + alevinkkiPikavinkkaus - ilmat viilenee!

Lindexillä kaikki lasten ulkovaatteet nyt -30% - myös verkossa. Nappasin tänään mukaani eskarilaiselle Fixin toppahousut koossa 122 cm. Ne ovat reilua kokoa. Olisivat sinänsä menneet varmasti ja alle olisi mahtunut fleecetakkikin, kun vyötäröstä ovat niin väljät, mutta nämä lähtevät kuitenkin palautukseen, koska neiti itse valitsi sen toisen vaihtoehdon.

Tuo meille Lindexiltä saatu Fixin toppatakki vaikuttaa tosi hyvältä takilta jo nyt. Se on ollut muutamia kertoja päiväkodissa päällä. Pihaan tuulee superkylmästi, joten heti kun lämpötila on laskenut alle viiden, toppis on laitettu päälle. Varsinaisia pakkaskertomuksia myöhemmin. Voin kuitenkin vilpittömästi suositella jo nyt - ale kandee hyödyntää, jos on takkia vaille. 


 


Toisena vaihtoehtona oli Stockalta -20% alesta Reiman Pryocon toppikset,*) näissä 5000 vesipilareita eivätkä ole mitenkään massiivisen oloiset, kuten usein sellaiset, joissa pilareita on puolet enemmän. Silti tuon lukeman pitäisi pitää lapsen kuivana. Jää nähtäväksi. Nämä lapsi valitsi samalla perusteella kuin vk-housut: Mä en haluu mitään pulleita.
 
  


Mikä oli mielenkiintoista havaita, Reiman Procyon koossa 128 cm on leveydessään melkoisen kapea suhteessa Lindexin Fixiin jopa pienemmässä 122 cm koossa! Pituudessa Reiman pöksy sentään oli muutaman sentin pidempi. Mikäli teiltä löytyy hoikkeleita tai niitä, jotka eivät halua pulleita housuja, kannattaa tsekata Procyon

Onko muita kapeita toppahousuvinkkejä?

*) Sis. Stockan mainoslinkki

Suosikit