Ihana KokemusViikon puoliväliin mennessä iltaisin nukahtaa lasten viereen, vaikka loppuillaksi on suunniteltu sitä omaa aikaa. Ei jaksa sormea nostaa. Sama filmi pyörii maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin sitä yrittää paikata arjen poissaoloja olemalla lasten kanssa. Sitä omaa aikaa viettää korkeintaan työpaikan vessassa. 

Omaa aikaa kuitenkin täytyy olla ihan itsekkäästi ottamassa, koska kukaan ei sitä taatusti sinulle anna. Oman ajan virkistävä vaikutus maksaa itsensä tuplana takaisin. Rento, hyvinvoiva äiti on kaikkien lasten ja taatusti aikuistenkin mielestä aivan ihana. Ihana on myös seuraava esimerkki oman ajan vietosta. 
Milloin viimeksi olet käynyt hieronnassa, kasvo- tai jalkahoidossa? Omasta edellisestä kerrastani oli kulunut jo lähes pari vuotta. Muistan maininneeni joskus, miten helppoa miehen on ostaa minulle lahja, joka on aina mieluinen. Viimeisen parin vuoden aikana olen kuitenkin perehtynyt synteettisen ja luonnonkosmetiikan eroihin sillä intensiteetillä, että mustavalkoinen luonteeni ei saattaisi nauttia ihan täysillä siitä kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta, jos samaan aikaan pohtisin, mitähän kaikkea ihoni läpi imeytyy. Näin ollen hoidoissa käyminen oli jäänyt luonnonkosmetiikan hoitoloiden loistaessa poissaolollaan. Kunnes löytyi Kokemus Helsinki Day Spa. Minulta kysyttiin, haluaisinko kokeilla näin talven kynnyksellä superhoitavaa L'Atelier des Délices -tuotesarjan Coton & Cheminée kasvohoitoa, joka oli todellakin enemmän kuin pelkkä kasvohoito.  Astelin kynttiläkujaa pitkin kuin pehmeään uneen, josta onnekseni en herännyt kesken, kuten yleensä hyvistä unista tupataan tehdä, vaan sain fiilistellä sitä hyvää oloa ihan hereillä vielä pitkään. Aloitin kasvohoidon höyrysaunalla, joka oli itsessään kokemus. Sauna oli täynnä höyryä, eikä siellä nähnyt alkuun mitään. Tähän tosin tottui nopeasti. Suihkutiloissa oli valinnanvaikeus, mitä ihanaa shampoota ja pesuaineita käyttäisin. Voi apua, mitä ongelmia.Ihana Karoliina tuli hakemaan minut istuttuani hetkisen rauhassa ennen hoitoa. Hän toivotti minulle ihanaa hoitoa ja sitä se tosiaan oli. Kasvohoito sai uuden merkityksen Kokemus Helsingissä. Karoliina hieroi niin kasvoiltani kuin hartioiltani sekä käsivarsiltani kaiken stressin ja jännityksen pois. Kasvot puhdistettiin, kuorittiin, kosteutettiin seerumein ja voitein. Hoidossa käytettiin apuna myös kvartsikuulia. Lopputulos oli nähtävissä kirkastuneina, kuulaina kasvoina ja olo oli levännyt ja harmoninen. Taisin kyetä vain toistelemaan, miten ihana olo oli. 

Sain nauttia vielä pientä purtavaa ja teetä täydellisesti rentouttaneen hoidon päälle. Olisin voinut jäädä sinne. Helposti. Höyrysaunasta ei minua olisi löydettykään. Tsihi.

Halusin vielä tietää lisää L'Atelier des Délices -sarjan tuotteista ja päädyin ostamaan tuoksuttomat puhdistusgeelin ja kasvoveden ko. sarjalta. Näitä parin viikon ajan käytettyäni, voin lämpimästi suositella, sillä kiusalliset pienet näpyt leuanseudulla ovat kadonneet.
Minulle hoidoissa tärkeää on myös ympäristö ja keskellä kaupungin hälinää toimiva hoitola on juuri täydellinen paikka rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Ihmisten kiire ja kadun hälinä ei välity sisälle. Joulukiireiden keskellä täydellinen rauhoittuminen ja hyvää oloa, en keksi parempaa. 

P.S. Kannattaa kurkistaa myös FB:n Kokemus Helsingin sivuille, siellä näyttäisi olevan nyt hyvä tarjous käytettäväksi siihen omaan aikaan, lisäksi joululahjavinkiksi sivu kannattaa jättää auki. :)


Blogiyhteistyö


Suosikit