mini rodini ss14 - the zoologist

kuva

kuva

kuva

Taas herätellään mini rodini -kansaa hulluuteen 28.1.14 kauppoihin saapuvalla mallistolla - itse irtisanoudun tästä porukasta. Suurin osa näistäkin on jo niin nähty Pre-Spring launchin yhteydessä, eikä yhtään niistä ole tullut meille. Olen sentään järkevä ihminen. Syksyn mallistosta tosin pukki toi meille vielä jotain, mutta muutoin suhteeni mini rodiniin on neutralisoitunut. Jos on kiva, voi tulla meille. Jos ei, niin ei voi tulla. Ei maniaa, ei pakkomiellettä. I've moved on.

Hieman tätäkin brändiä varjostamaan on tullut äitikansan totaalisekoaminen, ihan mihin tahansa, jossa on mini rodini -lappu. Poden huonoa omaatuntoa myydessäni jotain kauhtunutta, elastaaniköyhää trikoota törkeään ylihintaan, mutta se ostetaan, siitä taistellaan, koska se on mini rodini. Tässä käyttäytymisessä on väitöskirjan ainekset ja vähintäänkin se aiheuttaa jonkinlaisen reseptin tarpeen. Mainittakoon, että the Zoologist-malliston polyesteri on sentään kierrätettyä. Woohoo.

Mulla olisi muuten taas myynnissä yhdet MR:n pupuntöpöhäntäleggarit. Kalliilla lähtevät.

Onko siellä muita herännäisiä - lue tämä miten haluat?

EDIT: lisäsin vielä nuo löytämäni pari elefantti- ja ananaskuvaa. Eikös nämä ole jo olleet tuotannossa, tai ananakset ainakin, ja elefanttikin muistuttaa vähän sitä safarimallistoa parin kesän takaa?

Suosikit