Fredriksonin Pop Up Lakkikauppa ja arvonta!

Fredrikson

Hei, jos liikuskelette Helsingin kulmilla tiistaina, satuin huomaamaan, että Fredriksonin Pop Up Lakkikauppa vaikuttaa virka-ajan päätteeksi (klo 16-18 )Herttoniemenrannassa. Ilmoituksen mukaan myytävänä niin hittineulepipoja, erilaisia sampleja ja muita kivoja lätsiä. Lue lisätiedot täältä.

Vihdoin alkavat talvikelit olla kohdallaan, vaikka ei täällä kaupungin keskustassa vieläkään päästä kinosten korkeudella ylpeilemään. Nyt on kuitenkin sopiva aika laittaa eteenpäin pari mageeta lakkia. Meille tuli Fredriksonilta Kiva ja Oma lakit, ja perheen kaksivuotias valitsi itselleen jo aiemmin esitellyn ja itse nimetyn Sherlock-lakin, joka siis oikeasti nimeltään Oma. Koko näissä arvottavissa yksilöissä on 53, joka menee mielestäni parhaiten +3 -vuotiaiden päähän. Tämä yksilöllistä toki, mutta on reilu koko, kuten yleisesti Fredriksonilla.

Lakissa on säädettävä lenkki leuan alla, joka estää hattujen lentoon lähtemisen vähän pienemmissäkin päissä tai mikäli lakin kantajalle sattuu tulemaan raivarintynkää, niin pysyy edes hattu päässä. Nimim. Kokemusta on. Ei lähtenyt hattu irti, vaikka miten otti pientä päähän. Nerokasta lakkisuunnittelua. Hyvä Veera ja Katja! 

   
Lakeissa on makea lippa, retromainen samettipinta, ja kaunis vuori. Lakit ovat myös lämpimiä topatun vuoren ansiosta. 

Arvonnassa mukana kaksi lakkia - tummanruskea tai viininpunainen.  


Lakeissa kaunis vuori

Arvonnan säännöt:
Arvonta on blogin lukijoille, joten mikäli et ole vielä seurakuntalainen, voit liittyä lukijaksi oikealta sivupalkista. Kerro kommenttilaatikossa kuinka monella arvalla osallistut (1-3). Arvonta päättyy ensi lauantaina 1.2.14 klo 23.58.
      

1) Käy tykkäämässä Fredriksonin FB-sivua täällä.
2) Kerro kumman lakin ottaisit, mikäli arpaonni osuisi kohdalle.
3) Voit jakaa arvontaa myös omassa blogissasi/FB:ssä. Käytä alla olevaa kuvaa.Onnea matkaan!
 

Suosikit