KAHVIA!

Se on nimittäin niin, että ei tulisi tämän paletin pyörityksestä yhtään mitään ilman KAHVIA. Kyllä se näin on. Aamulla tää ei pysty edes puhumaan ennen kuin on kulaus mustaa kultaa, eikun ei se sitä ollutkaan, vaan ihan perinteistä KAHVIA naamassa. Sitten lähtee taas arki pyörimään. Vauva saa kuivan vaipan, vanhempi ihanuus aamupalaa jne. Se on kuin laittaisi pausen taas play-asentoon. Priorisointi on tosi tärkeää lapsiperheessä.

Päivään kuuluu yleensä Robertsin rasvaton latte tai cappucino, mut sitä en voi nyt ottaa, koska sen kanssa saa suklaata (BTW day 5 ilman suklaata - ihme kun on vähän ranteet-auki kirjoituksia tänne kirjoitettu). EDIT: Tuo äskeinen kirjoitettu pari päivää sitten, nyt tilanne on toinen ja suklaavaje korjattu. Huomasin nimittäin olevani ihan "total dickface" ilman suklaata. Ei sellaista kukaan jaksa katsella.


Meiltä löytyy Bialetti ja kahvinkeitin papujen jauhajalla. Oli aika, jolloin korpesi kaivaa suodatinkeitin vieraita varten jostain kaappien uumenista, koska itse join espressoa tai sen johdannaisia, kuten lattea, cappucinoa, cafe au laita. Nykyään ostan siis espressoni Robertsista tai Wayne's Coffeesta. Aamu- ja iltapäiväkahvi valmistuu suodatinvehkeellä. Kas, kun en sentään imuttele kahvia tassilta sokeri hampaiden välissä. Sen verran mummoilulta tää touhu taas jotenkin kuulostaa.
kuva: crema.fi

Kahvin kanssa on oltava tarkkana. Auta armias, jos klo 18 jälkeen kahvia erehtyy edes haistamaan, niin voit olla varma, että vielä 02 rullailee lakanoita. Tää on tarkka homma. En voi tajuta anoppia, joka illalla ennen nukkumaanmenoa rukluttaa kahvinkeitintään ja vetää hirmutsufet naamariin, että hyvää yötä vaan sullekin. Kohta kuitenkin kuuluu ihan tajuton kuorsaus. Ihan oikeesti. Minä, jonka luulisi vajoavan lähestulkoon koomaan sänkyyn kaaduttuani, herään tuohon seinien poraamiseen kesken kallisarvoisten unien. En ole viitsinyt aamulla kuitenkaan paljastaa, että syy olettomiin uniini ei ollut vauva, vaan järkyttävä sahaaminen à la anoppi. Hah! Siinä mainio esimerkki aamuista, jolloin ainakaan ilman valiumia kahvia ei selviä.

Suosikit