Bubblegumit top 5!

Kukaan lapsettomista ystävistäni tuskin tietäisi (lue: tuskin ketään kiinnostaisi vähääkään tietää) mitä välikausi tarkoittaa. Minä tiedän ja vähän liiankin hyvin. Mies hokee ohikulkiessaan minulle välikausi-välikausi-välikausi ja nauraa makeasti. Pitää minua hulluna. No se nauraa, ketä naurattaa, kun on varusteet kunnossa, mutta kieltämättä tästä seuraa pian joku romahdus, jos en saa hankintoja tehtyä.

Kuvittelin, että me tarvitsemme vain kumpparit ja nyt aloitetaan siitä. Lapsi on sanellut ehkä ne tärkeimmät reunaehdot eli värin ja sen tulee olla bîen sûr vaaleanpunainen. Got it! Nyt vain valinta seuraavista. Helppoa, eh?

kuva: crocs.fi

kuva: http://nokianjalkineet.fi/boots-kids/hai/

kuva: pikkujalat.fi
kuva: hunter-boot.com

kuva: Tretorn/ellos.fi

Lapsi kävi tekemässä rankkausta ed.esitellyistä ja Hait eivät päässeet jatkoon, koska väri oli liian punainen. Näissä epäilyttää leveä lesti. Hait olisi saanut Huutiksesta, tosin postikuluineen hintaa olisi kertynyt lähes uusien verran. Uudet ne taisivat ollakin, mutta koska myyjäkin marmatti liiasta leveydestä, niin parempi olla koskematta niihin. Meillä on kyllä yhdet Hait ja ihan hyvät muutaman askeleet saappaat ovat. Pidempää matkaa en viitsi niissä raahustaa, kun tuntuu ettei ne nouse kunnolla maasta. Siis ei jatkoon.

Crocseista Mies ehti huutamaan, että ei ikinä, ne on niin juntit. Sivuhuomautuksena ihan sellainen juttu, että Mies voisi pitää ajatuksensa ihan ominaan, koska tämä aihe ei häntä voisi enempää muutenkaan kiinnostaa. Nyt lapsi ei halua crocseja, koska hän seurasi melko tiivistunnelmaista keskustelua aiheesta äidin ja isin välillä. Puolustuksena on pakko sanoa, että lapsella on tosi kivat kesäcrocsit! Äiti olisi kyllä nämä kumpparit kelpuuttanut, etenkin kun niistä olisi saanut -20% alennusta. Sitäpaitsi juntit on ne puutarhaversiot. Tosin on myönnettävä, että vaikka meille Crocsin kumisaappaat olisi saaneet kernaasti muuttaakin, niin mietin kantapäässä olevaa merkkiä vähän puutarhakenkämielellä, että Crocsit ei jatkoon.

Bisgaard - vahva kandidaatti. Lapsen suosikki. On ollut ostoskorissa jo moneen kertaan, vaan vielä olen jäänyt miettimään. Loskakelit on täällä nyt, niin saappaiden olisi pitänyt olla täällä jo eilen. Punavuoren peikossa meidän kokoa ei enää ollut. Pikkujaloissa on. Bisgaardilta haaveilen neidille myös ballerinoja, ovat vaan peevelit niin kamalan kalliita.

Hunterit - äidin suosikit, mut ehkä äidille itselle. Sitten kun ollaan taas jossain palkatussa duunissa. Melkein neljävuotias ei välttämättä ymmärrä ajatusta tämän saapikkaan takana, joka liittyy ainoastaan brändiin eikä esim. siihen ovatko ne sopivat päiväkotiin ja kuralätäköissä kahlaamiseen. Hunterien osalta tämä kilpailu on päättynyt.

Nuo Tretornit ovat ihan perussaapikkaat ja varmasti hyvälaatuiset. Ovatko nämä vähän tylsät? Lähes valkoiset? Ei tosin kauan. Hmmm. Nämä kumisaappaat ovat kuitenkin yhä mukana kilpailussa.

Huh mitä hommaa! Sitä, kun viettää ihanaa, laadukasta, mahtavaa ja huikeeta (joo meni överiksi) kotiaikaa vain pienten ihmisten kanssa (parin sanan murinoita/ilta Miehen kanssa ei lasketa), niin kumisaappaiden valinnastakin voi näköjään laatia vaikka minkälaisia strategioita ja helposti yksi päivä, ilta, yö, seuraava päivä, ilta ja yö jne. jne. kuluu ennen päätöksen tekemistä ja tässä tuntee olevansa suuremmankin diilin projektipäällikkö a.ka proikkari ja nämä ed. mainitut sanat eivät liity eivätkä tule liittymään elämääni mitenkään muuten. Mistä lie nyt luikahtivat mieleeni? Konsulttiskeidaa, hyhhyh.

Nyt tämä empiminen kuitenkin on tullut päätökseen. Juuri sopivasti ennen äidin viikon huippuhetkeä (get a life, bitch) we have a winner...

:)

Suosikit