Nauti kaikesta nyt

Meri on auki


Voi miten kaunis viikonloppu on ollut! Täällä etelässä on saatu nauttia molempina päivinä aurinkoenergiasta. Paikoitellen löytyy Helsingistäkin lunta ja kaduilla saa taiteilla liukkaalla jäällä, toisaalla kadut ovat sulat ja kuivat. Ensi viikkoa jännätään onko -25 vai +10.

Instaseuraajat tietävät, että vietimme lasten kanssa tyttöjen viikonloppua ja kävimme eilen kaupungilla pitkän kaavan mukaan tehden hiukan tarpeellisia hankintoja. Aikamoista on huomata, että teinarin kengänkoko on ihan sama kuin äidillään ja tiedän, että ensi talvena saan neidin uudet talvinilkkurit omaan käyttööni, koska ne tuskin enää hänelle mahtuvat. Sitten yksi huomio! Ruohonjuuren City-myymälä möi ei-oota, kun etsin Foodinin lakritsitaateleita. En ole yllättynyt, kenties minun on hyvä vähän vierottautua näistä tai sitten ostettava jättipussi taateleita ja Urtekramin lakritsiuutejauhetta ja tehdä näitä herkkuja itse.  


Vielä on myös jäätä

Tänään (ja kuten myös muina aamuina) kävin aamu-uinnilla merivesialtaassa ja sen jälkeen lenkkeilimme lasten kanssa Eiranrantaan ihastelemaan laineiden liplatusta. Löysimme rannalta hienon kiven ja toimme sen iskälle tuliaisiksi. Siinä on taatusti hyvää energiaa, sillä se poimittiin rannalta aaltojen rytmissä, kastumisen riskillä. Siitä jonotimme Caruseliin herkuttelemaan tuoreilla munkkirinkeleillä ja ikkunasta ihastelimme kirkasta peilijäätä, jonne ei kuitenkaan enää uskalla mennä kävelemään, koska viereinen Eiranranta on jo ihan auki.

Just tää fiilis...

...ja tää!

Iltapuuhiksi laitan vielä mantelit yön yli likoamaan, jotta saan niistä aamulla maitoa puuroon. Sitten teen gua sha -kasvohoidon (viimeisin villitys, kerron tästä pian lisää). Aamulla suuntaan viikonlopun onnellisista hetkistä virkistyneenä töihin ja loppuviikosta pidän vapaata näiden ihanien hiihtolomalaisten kanssa, jospa me joku kiva yhteinen juttu keksitään, vaikkei sen kauemmas nyt suunnatakaan.

Katselen ystävien hiihtolomavideoita ja vaikka Kanaria olisikin ollut ihan jees, niin rehellisesti sanottuna, olisi vähän harmittanut, jos en olisi päässyt nolla-asteiseen veteen uimaan viikkoon! Ajattele vaan, on se ihan pöpi,  mutta niin energinen ja hyvää fiilistä täynnä oleva pöpi, että tällä vireellä mennään toivottavasti kauan.

Seuraa Instassa uintireissuja ja muita juttuja. Stories täällä ja kun seuraat instatiliä, näet punaisen rinkulan kuvan ympärillä, jolloin jotain uutta filimiä on saatavilla. :D Tätä energiaa riittää myös tälle saitille ja uusia juttuja on jonossa. Mistä sinä saat energiaa? Mukavaa oloa!

 

Suosikit