Lokakuu lompsahti ja syyslomahan se on heti mielessä


 
Aku Ankan taskukirja 453


Mitä kannattaa tehdä heti viikon alkajaiseksi? No vaikka miettiä lomaa siinä töiden lomassa. Syyslomaan on pääkaupunkiseudulla pari viikkoa. Itse ajattelin kerrankin pitää pari päivää vapaata yhdessä muun perheen kanssa. Jätin lomapäiviä ripoteltavaksi pitkin vuotta, suuri ajatus tässä takana on se, että tulee oikeasti hengähdettyä muulloinkin kuin vain kesäloman yhteydessä. Itsenäisyyspäivän yhteydessä voisi olla taas tauon paikka, kun silloin perjantaina lapsillakin on vapaata koulusta.

Voisi ajatella, että syyslomasuunnitelmien suhteen sitä ollaan auttamattomasti myöhässä, mutta kurkkasin juuri laivatilateen ja ainakin piipahdus naapuriin näyttäisi onnistuvan ja voisi olla just sellainen sopiva minibreikki, joka ei vaadi juuri muuta, kun vähän kamaa reppuun ja stig ombord.

Tallinna....

 
...vai Tukholma?


Viime syksynä kävin tyttöjen kanssa Tallinnassa ja tänäkin vuonna alle 12v lapset matkustavat ilmaiseksi, joten sikälikin voisi kiinnostella poikkeaminen. Yhtä lailla Tukholma ja pari yötä laivalla ei koskaan ole huono idea. Me kävimme viimeksi juhannuksen alla. Hyttivinkkinä esim. De luxe -hytti, jonka hintaan kuuluu aamupala. Tämä on todella hyvä etu, koska itse tykkään nauttia aamupalan rauhassa, en varsinaisesti ole buffet-henkinen ihminen anivarhain ja hytti merinäköalalla on kiva.

Tyyppillisenä last-minute -henkisenä ihmisenä jää vielä nähtäväksi, suuntaammeko jompaan kumpaan lähilomakohteeseen, vinkkejä saa lähettää tännekin päin!


Suosikit