Eka yhteislenkki #kohtinaistenkymppiä

kuva

Jihuu! Täällä aloitettiin sunnuntai-aamu suuntaamalla vesisateeseen kohti Töölön Kisahallia. Niin whaaat-meinikiä, että itsekin olin ihmeissäni, mutta sinne vaan tossun kärki ohjasi. Kisiksellä oli lisäkseni muutama muukin mahtava tyyppi, joita juoksuttivat Vastaisku ankeudelle Jenny ja Juoksujalka vipattaa Merituuli. Tämän porukan kanssa suuntasimme Keskuspuistoon tunnin lenkille. 

Tunti vierähti ihan superiisisti ja 7,5 km näyttivät mittarit taitettua matkaa. Lenkki juostiin ja käveltiin vuorotellen. Kävelin vielä ihan fiiliksissä kotiin ja siitä kertyi reilut 3 km, joten kymppihän se tuli täyteen, ja mielestäni tosi helposti. Itse tsekkailin sykkeitä, ettei syke menisi missään kohtaa yli 180. Tämä olikin järkevää, sillä edellisellä lenkillä en löysäillyt ja huimata alkoi jo parin-kolmen kilsan kohdalla sykkeen lähennellessä paria sataa. Vauhtihan ei päätä varsinaisesti huimaa, mutta se ei olekaan minulle se tärkein juttu nyt. Kuulin coachien huikkaavan, että mennään 7,5 minsan kilsavauhtia. Olin tähän erittäin tyytyväinen.

Näyttää vahvasti siltä, että kymppiä tavoitellaan tasan neljän viikon päästä! Nyt vielä istahdan hetkeksi iltajoogan ääreen tekemään lonkanavausta ja toivotan erittäin levollisia unia sinulle! 


Suosikit