Viikonloppua kohtiHienosti ollaan päästy  p e r j a n t a i l l e  ja viikonloppu on ihan lähellä. Se on jännä, miten se pitää sisällään sellaista aitoa iloa, helpotusta siitä, että saa hetken hengähtää. Tämä on aina ihana fiilis.

Meillä on joulukuusi viihtynyt itsenäisyyspäivästä paikallaan olohuoneen nurkassa ja vähitellen täytyy se kauneus purkaa odottamaan ensi kertaa. Joulukukista amaryllis on innostunut kukkimaan ja kun loman aikana oli yksi kukanvarsi katkennut, niin nostin sen trendikkäästi roikkumaan ikkunan eteen ja kastelin onton varren kautta.

Mieli tekisi perehtyä näihin trendikkäisiin lasiamppeleihin ja kenties hankkia ritarinkukan kukittua jokin oikein vihreä kasvi kuljettamaan kevättä kohti. Löysin täältä myös hyödyllisen vinkin yrttien istuttamisesta lasipurkkeihin ikkunalle, joten niitäkin voisi kokeilla. Ensimmäisen kimpun tulppaaneja kannoin kotiin eilen, joten on täällä jo selvää liikehdintää kohti kevättä. 

Olen tehnyt sellaisen huomion, että elämä tosiaan etenee tällaisissa odottavissa syklissä. Odotetaan joulua, sitten odotetaankin jo kevättä ja pääsiäistä, jonka jälkeen kesää ja lomia. Sitten alkaakin vähitellen taas se joulun odotus. Mitähän olisi, jos ei aina odottaisi jotain tulevaksi? Vai onko se sellaista, mikä pitää elämäniloa yllä, kun aina on jotain kivaa tulossa. Nimim. juuri kävin katsomassa kesälomamatkoja, samalla haaveillen hiihtolomamatkasta.... Kunpa sen kivan ja ilon muistaisi pitää myös arjessa mukana.  

Ensi viikolla alkaa meillä todellinen arjen startti, kun lastenkin arki alkaa. Aamuheräilyt ihmisten aikaan alkavat, kun nyt on rytmi onnellisesti kiepsahtanut ihan päälailleen. Oh dear. Ensi viikonlopun odotus on kenties vieläkin odotetumpi. 

Muuten vuoden ensimmäisen viikon aamut olen aloittanut joogaamalla ja tämä on edelleen yksi parhaimmista päätöksistä, jonka olen tehnyt. Kokeile, niin tiedät, mitä tarkoitan. Joogaan kannattaa suhtautua avoimin mielin. Jos on joskus kokeillut, eikä ole tuolloin inspiroitunut, ei välttämättä tarkoita sitä, ettei se ole oma juttu. Anna uusi mahdollisuus, aloita tekemällä 15 minuutin ohjelmia, niin minäkin tein. Tykkään myös siitä, että Yogaialla on myös lihaskuntoharjoituksia. Olen iltaisin bonuksena harjoitellut muutaman kerran myös varis-asanaa (crow-pose) ja huhhahhei, siinä on vielä tavoitetta ennen kuin nämä käsivarret kannattelevat, mutta tiedän, että se päivä tulee vielä. Nyt vielä pyllähdellään onnistuneesti!

Muistathan Yogaian tarjouksen, jolla voit joogata 1 kk ilmaiseksi liittyessäsi jäseneksi. Kyseessä on automaattisesti jatkuva jäsenyys, joka uusiutuu kuukauden kuluttua normaalihintaisena (19,99e/kk), mikäli sitä ei erikseen peruuta. Mutta ensimmäiseltä kuulta ei veloiteta vielä mitään lukijakoodin ansiosta. Jäsenyyden voi myös vaihtaa pidempikestoiseen 3 kk tai 12 kk välein laskutettavaan jäsenyyteen, jolloin kuukausikohtainen hinta on edullisempi. Mitä pidemmäksi ajaksi sitoutuu, sen edullisempi kuukausihinta on. Tästä pääsee suoraan etuun:
https://fi.yogaia.com/code/ANTAKEEARMOO2018
 

Levollista loppiaista 
ja 
kiitos, kun olit!

Suosikit