Flunssapäivä on lelupäivä ja kouluinfoa

Se eka arkiviikko päättyi siihen, että tänään on jo eka saikkupäivä eskarista. Lapsen kurkku kipeytyi illalla ja flunssa on päällä. No ei kiva hei! Harmitusta lisäsi myös se, että tänään olisi ollut lelupäivä! Hätä ei ole tämännäköinen, leikitään eskaria ja järjestetään se kotona!

Tällä viikolla on käyty myös kouluinfossa. En suinkaan yhtään ymmärrä, että meidän vastasyntynyt aloittaa syksyllä koulun. Onko siellä kohtalotovereita? Huhhuh, onneksi tähän saa vielä sopeutua. 

Eskariin olisi saanut tänään viedä jonkun joulupukilta saadun lahjan. Meillä eskarilainen esitteli seuraavat, koska oli tässä leikissä ainoa eskarilainen! Ehkäpä parempi leikki kuin olisi eskarissa ollut.


Project Mc2 -sarja jatkaa meillä suosiotaan, erityisesti nyt eskarilainen on intoutunut leikkimään näillä nukeilla. Serkukset kokeilivat mummolassa, miten tässä paketissa tullut taikakynä toimii. Tähän tarvitaan soodaa...

Mikä lelussa on parasta? - Ekana tän hiukset, ihanat liilat hiukset sit tän laukku, sit tän upeet, stailit kengät ja farkut.


 
Purkki-NumNomseista tuli tälläiset pehmot. Toinen on isosiskon, mutta me saimme nyt ottaa myös sen mukaan leikkiin. Näissä oli alkuun voimakas tuoksu, mutta se on hälvennyt hiukan. 
Mikä lelussa on parasta? - Että se tuoksuu niin hyvälle ja se on semmoinen suloinen pehmo! Sen purkista tuli mun rahapurkki, jonne mä laitan kaikki mun rahat. 


Shibajuku-nukessa on samaa värimaailmaa, mitä Project MC2:ssa. Tämä sekä pitkät hiukset nukeilla selkeästi miellyttää eskarilaista. Lisäksi meikit, ripset, isot silmät ovat wau! Selkeästi tyttömäiset jutut ovat nyt tosi pinnalla.

Mikä lelussa on parasta? - Siinä on ihanat semmoiset meikit ja sillä on ihanan väriset hiukset, joissa on erivärisiä raitoja ja sitten nämä ihanat, stailit vaatteet, toi kiiltävä huppari. 


Piipahdimme Tukholmassa joulun alla ja sieltä reissulta mukaan tarttui jo kauan ihasteltu tiikeri, jonka me laitoimme pukinkontista annettavaksi. Tämä ja samankokoinen toinen synttärilahja leopardipehmo sekä kuusivuotiaamme kömpivät viereemme joka ikinen yö. Vanhemmat toivovat leveämpää sänkyä. 


Mikä lelussa on parasta? - Se on ihanan pörröinen ja ihanan söpö.

Se, mikä on parasta, on se, että eskarilainen leikkii, eikä kiirehdi isoksi. Pehmot ovat erityisen rakkaita unikavereita, mutta niitä kannetaan myös mieluusti mukaan, jos vaan äiti antaa luvan. Kaikki nuket ovat leikeissä kavereita keskenään, joiden tarinoita yritän joskus salakuunnella. Voi iik, tätä aikaa. 

Ihanaa viikonloppua!


    


 
 

Suosikit