Jouluraato tässä hei... // Muistutus LOL Surprise Dolls arvonnasta!


Joulukorttikuvaukset vuonna 2017


Onko joku muukin huomannut, että on aivan älyttömän pimeää? Kotona on 24/7 lisävalaistus kaikissa ikkunoissa ja joulukuusessa loistavat kynttilät yötäpäivää. Erityisesti kun pari viime yötä on mennyt kekkuloidessa hereillä aivan liian lyhyellä levolla, alkaa olla sellainen genuine jouluraato kehittymässä. 

En löytänyt viikko sitten osoitekirjaani, jota tarvitsen joulukorttien lähetykseen, joten tilasin joulukortteja rennosti - ja aivan liian vähän. Vielä eilenkään osoitekirjaa ei oltu tavoitettu, kunnes päätin kurkistaa vielä yhteen kaappiin. Siellähän se oli, sain kortit kuoriin ja postilaatikkoonkin ihan ajoissa. 

Kuopus pötkötteli tänään sohvalla, kun tulin kotiin ja kuumemittari näyttikin sitten hänelle reiluja lukuja, joten käännyin kauppaan ja poikkesin samalla Werner & Jarl kirjakaupassa. Siellä on ystävämyynti torstaihin saakka ja kaikki kirjat -40%. Myös verkossa, jos ei pääse paikalle.

Ehdit vielä myös osallistua LOL Surprise Dolls-arvontaan joko täällä tai FB:ssä. Arvonta perjantaihin saakka.

Nyt iltajoogaa ja levollisia unia!

Kommentit

Unknown sanoi…
On muuten pimmeetä! Onneks tuli vähän lunta niin edes päivällä näkee mettän reunaa...Kävin äsken paketoimassa lahjoja ja on se vaan kivvaa hommaa....Pikkuplikkana kirjotin niihin päälle birki :) nyt jo muidenkin nimiä! Kivvaa keskiviikkoa sinne
Riikka sanoi…
Voi mikä ihana muisto! Täällä vettä tuloo kun aisaa ja eilisetkin loskat ovat poissa. Nauti paketoinnista, kun se tuottaa sinulle iloa. Kiitos toivotuksista, mukavaa oloa myös sinne Birki!

Suositut tekstit