Pukinkontin top of the tops - LAPSET ja MUISTAMISET PÄIVÄKOTIIN JA OPEILLE // + LOL Surprise Dolls -pikkujouluarvonta

Heipputiveipputi,

huomasin juuri maitopurkin kyljestä, että joulu ei ole kaukana. Maito oli päivätty aaton aatolle - olkoonkin laktoositonta maitojuomaa, joka säilyy, mutta siitä huolimatta. Elämä on aina vaan yhtä huller och bulleria. Suomi täytti tällä viikolla sata, 10v tuli täyteen rouva-statuksella, otettiin joulukorttikuvat (tästä en luovu!), syötiin vihreitä kuulia ja avattin vuoden eka konvehtirasia. Melko tiivis viikko siis, joka ei suinkaan ole vielä ohi. 

Tonttukin on ahkeroinut ja jatkaa kollaasilinjalla - ihan itsekkäistä syistä, että saisi jonkinlaista ajatusta ja idistä, mikä voisi olla kivaa pukinkontissa. Mieluusti myös teille nämä idikset jaan ja joku onnekas voittaa tämän postauksen arvonnasta taatusti tämän joulun hitin LOL Surprise Dolls iso- ja pikkusiskot. Eli sekä se isompi että pienempi kuorittava pallo! Meillä tytöt saivat nämä syksylllä ja ovat tykänneet kovasti. Voit kurkata postauksen täältä. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla joko FB-postaukseen tai tähän kommenttikenttään. Aikaa osallistua arvontaan on pe 15.12.17 saakka ja toimitus kotimaan sisällä.

Mikäli sinulla on eskari- tai alakouluikäinen tyttöläheinen, jolle kuumeisesti mietit lahjatoivetta, niin alla olevilla ei mene pahasti vikaan.Eskarilaisen listalla nuket pitävät pintansa. Bratz-nukkeja on myös toiveissa, mutta tonttu miettii, koska niitä on jo suvun verran. Japanilaisvaikutteinen Shibajuku-nukke on ihana, koska sillä on liila-moniväri-raidoitetut, pitkät hiukset, ihanat pinnit ja vaatteet. Silmät ovat aidonnäköiset ja ripset muodinmukaisesti, tietysti pitkät. Nukeille saa hankittua myös hiuspinnejä ym. erikseen. 

Netflixistä rantautunut Project Mc2 -sarja oli hitti jo viime jouluna ja sitä se on yhä. Kolmosluokkalainen tekee labrakokeita labralaukkunsa antimien avulla ja eskarilainen tykkäää leikkiä sarjan nukeilla. Nukkepakkauksissa on nuken lisäksi joku tehtävä, kuten esim. laavalampun, jonka koululainen on tehnyt lukuisia kertoja öljy-elintarvikeväri-poretabletista.

Num Noms -keräiltävät ovat molempien tyttöjen suosikkeja. Sarjassa on itsetehtäviä, tuoksuhuulirasvoja, pieniä maitötölkkejä, joissa   Nomin sisällä valotoiminto. Num Nomseja löytyy lisäksi myös tuoksupehmoina purkeissa. 
Koululaisen ykköstoive on norjalaisveljekset Marcus & Martinus. Siis apua, mikä fanitus on kuluneen vuoden ajan ollut päällä ja norjan kieltä on otettu haltuun biisejä opettelemalla! Me ei saatu lippuja marraskuun keikalle, mutta olin seurana jonottamassa Forumin Pop-upissa lapsen kanssa, jotta näkisimme pojista edes vilauksen. Ja näimmehän me. Oletettavaa on, että kolmosluokkalaisen toiveet liittyvät pitkälti tähän fanitukseen! On toiveissa toki myös ikisuosikkeja Legoja Heartlaken sairalaa tai pizzeriaa, koska legoja on kiva tehdä, äidinkin. Pikkuisen hikeä pukkaa tontulle nuo norjalaisveljekset, kun kaikki on jo sold out, mutta uskon, että kyllä se pukki jotain taikoo.  


Pelit ovat aina kivoja saada pukinkontista. Vuoden 2017 lastenpeliksi on valittu Dr. Eureka on 6-vuotiasta ylöspäin ja siinä
siirretään koeputkissa olevia palloja haastekortin osoittamaan järjestykseen niin ettet koske niihin käsilläsi. Tämä peli vaatii näppäryyttä, nopeutta ja hyvää hahmottamiskykyä. Peliaika on noin 15 minuuttia eli aivan ideaali pelata vaikka joskus arki-iltanankin. 
Sitten vielä ne vinkit vaikkapa päiväkodin hoitajille ja opettajille. Itse kannatan sellaista lahjaa, joka kuluu pois. Toisin sanoen annamme lahjaksi syötävää ja kynttilöitä. Ihania suklaita esim. nämä Ridiculously Goodin rasiat *) ovat kauniit ja valittavana on kolme makua. Minun suosikit ovat Classy cookiedough ja Brilliant Brownie. Kynttilöissä kannattaa muistaa, että tuoksukynttilät eivät sovi kaikille, vaikka itse niitä rakastankin. Me ostimme tänä vuonna suklaan kanssa kruunukynttilöitä. Erilaiset juomat, kuten glögi, joissa on eri makuvalikoimaa yllin kyllin, on perinteinen hitti myös. 
Älä unohda LOL SURPRISE DOLLS -arvontaa!!! Nimi alle ja saat käydä kannattamassa FB-sivua, Instaa ja tämän blogin lukijakuntaa, jos se tuntuu sinusta hyvältä!

Iloista, levollista, kaikkea hyvää tähän viikonloppuun!

 


*) Ridiculously good, saatu testiin

Suosikit