Kesä kävi tervehtimässä touhuajaa


Istun aika lailla tasarahana sunnuntai-iltaa sohvan nurkassa. Olen valmis koisaamaan hymy huulilla, sillä niin paljon saatiin viikonloppuna aikaisiksi.  

Ihana, lämmin kesäpäivä ilahdutti eilen lauantaina ja siirryimme kesämökillemme Hietsun torille Robertsin suojaisaan nurkkaan, missä joka ikinen kesä, lähes joka ikinen lomapäivä minut on totuttu näkemään iltapäiväkahvilla. It was so good to be back. Hei ja instaseuraajat ovat saaneet seurata myös elävää kuvaa, sillä Instastories-osastolla on nähty parina päivänä myös videomatskua. Ihan hauskaa! Itse tykkään seurata näitä pätkiä toisten päivistä ja kiva näitä on itsekin tehdä. #vihdointässäpäivässä #youtubekanavaasaattevieläodottaa

Aurinko helli niin ihanasti eilen, että vaihdoin hiukan väriäkin ja kaivelin aurinkosuojat esiin. Innostuimme lasten kanssa lämmöstä niin, että tyhjensime pölyisen parvekkeen ja pesimme talven pois. Tämä hetki on aina yhtä ihana. Illalla on vielä viileä, mutta tiedämme, että se kesä on lähellä. Puhdas parveke toivottaa sen tervetulleeksi. Olen silmäillyt yhtä aivan ihanaa kirjaa Kaunista ja vihreää viimeiset pari viikkoa, enkä malta enää odottaa, että pääsen sisustamaan kesähuonettamme kasveilla. Tämä kirja on täynnä superkauniita kuvia kasveista ja paljon uutta asiaa kasveista, jotka ovat taatusti hyödyllisiä, etenkin allekirjoittaneen viherpeukun välillä pettäessä. Kaiken kaikkiaan kirjassa on inspiroivia vinkkejä niin sisälle, puutarhaan kuin terassille ja montaa niistä aion hyödyntää, odottakaa vain

Viikonloppuna ahkeroin myös tapetointihommissa - nimittäin Sylvanian Families kodit saivat vihdoin tapetit joka huoneeseen ja voin kertoa, että tämä askare vei aikaa ihan melkoisen tovin, vaikka pieniä apureita mukana olikin. Isommassa mittakaavassa pääsin jälleen maalipensseleitä heiluttamaan ja sitä tulosta päästään piakkoin ihastelemaan, ei siitä tässä nyt muuta.

Etteikö tämä kaikki touhuilu jo olisi täyttänyt reippausmittarin tavoitelukemat, niin kävin aamulla vielä salilla tänään veivaamassa kankkuja. Tällä harrastuksella ei tosin pääse kehuskelemaan, kun tahti on tyyliin kerran viikkoon. No, nyt en tunne huonoa fiilistä, koska viikonloppu täyttyi monesta muusta tärkeästä tekemisestä ja murusten kanssa olemisesta. Oli ihanaa, eikä untakaan tarvinne kauan odottaa ja siitä osaa olla myös kiitollinen! Ihania unia sinullekin!


*) Sis. mainoslinkki
**) Kirja saatu


      

Kommentit

Suositut tekstit