Ripsien kasvatusprojekti *Plume -ripsiseerumi in action*Minä en ole päässyt ripsillä koreilemaan. Olen joskus nuorempana liimaillut yksittäisiä ripsitupsuja bileiltoihin ja jossain vaiheessa iltaa siten keräillyt näitä tupsuja poskipäiltä. Oh dear. 

Nyt tulee mummotilitystä, sillä vierastan näitä nykyajan  ripsipidennysten kanssa pelaavia, sillä minussa ne paksut, liimatut ripsitupot, eivät herätä minkäänlaisia huokailuja. Noudatan tässäkin less is more -viisautta, mutta makuasioista ei sovi kiistellä. Ripsiäni on yleisimmin kaunistanut mascara ja tähän lisään olen ollut ihan tyytyväinen, vaikka ripset eivät mitkään erityisemmät räpsyttimet ole olleetkaan.

Olen toki tietoinen esim. ripsiseerumeista, mutta "hehkutukset" ovat olleet synteettisiä ja erittäin kyseenalaisia, jos inciä eräästä ko. tuotteesta vilkaisee (sis. esim. glaukoomalääkettä (!) Isopropyl Phenylhydroxypentene Dihydroxycyclopentylheptenatea). Hui! Tämä jo riittää vakuuttamaan, ettei kiinnosta, mutta lisäksi nämä ovat olleet ihan törrrkeän hintaisia. Sanon näille ei-kiitos, koska käytän vain luonnonkosmetiikkaa. Sittemmin Ruohonjuureen ilmaantui Plume-ripsiseerumi, joka pääsi ihmiskokeeseen. Tämäkään ei ihan halpa ole, mutta täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit ja viisi viikkoa käytöstä, huomaan valokuvissa ihan merkittävää eroa ripsieni pituudessa!
 

 
Antioksidanttinen seerumi kosteuttaa ja vahvistaa ripsien juuria. Plume-ripsiseerumissa on mm. aloeveraa ja luomurisiiniöljyä, joka tunnetaankin ripsien yhtenä boostausaineosana. Seerumia on superhelppo käyttää, kuten eyelineria, eikä se ole ärsyttänyt silmiäni.

Minun ripset eivät toki vieläkään ole kilometrinmittaiset, koska lähdettiin milleistä, mutta olen superilahtunut niiden tuuheutumisesta - ja luonnollisin keinoin. Halusin testata tämän tuotteen perusteellisesti ja laittaa myös ennen ja jälkeen -kuvat. Onkin iltodeta, että seerumi tosiaan toimii!

Jos olet harkinnut ripsiseerumin hankkimista, lämmin suositus Plumelle. Ruohonjuuressa nyt tarjoushinta.    

* Tuote saatu testiin.

Kommentit

Maarit sanoi…
Tilaus lähtee heti! Kiitos vinkistä!
Irja Viirret sanoi…
Olet sielunsisko, on ärsyttävää miten toisilla on räpsyt ja itsellä vain ripsut... Miehelläkin taitaa olla pitemmät kuin mulla:) No onneksi näillä silmillä vielä näkee. Itsekin kokeilen kerran jotakin vastaavaa litkua, ehkä se vähän auttoi, mutta ärsytti samalla silmiä... siihen sen vaikutus kai perustuukin:) Nätit ripset sulla on.
Riikka sanoi…
Maarit - Eipä kestä, tykkään itse kyllä. Ei mikään instant-muutos, vaan seerumi vahvistaa ripsiä hoidon myötä.

Irja - Voi kiitos! Sehän on se tärkein, että silmillä näkee. Täällä se näkemikin on vähän vaiheessa, kun pelkäänpä, että uudet linssit täytyisi käydä hankkimassa. Ai mikä ikänäkö.... Seerumi ei ärsyttänyt minulla, mutta toiset käyttävät pelkkää risiiniöljyä, niin ilmeisesti sen kanssa täytyy olla varovainen, että silmät turpoa kamalasti.

Suositut tekstit