Kaikki ne mahdollisuudet
Tää fiilis - niin monta vapaapäivää! 

Tänään olen työskennellyt etänä kotona eli olen koneen ääreltä pessyt pyykkiä ja lattiatkin nuolaissut siinä sivussa. Ritwa Siivousfirma Siivoo-Ite :stä kävi siis aamupäivällä ja nyt on ihana katsella puhtaita pintoja. Vapaapäivähän etäpäivä ei suinkaan ollut, vaan erittäin tuottelias työpäivä, mutta rrrrakastan viikottaista etäpäivääni siitäkin syystä, että sen ajan, kun lörpöttelisin asiaa kollegan kanssa, voin tehdä jotain hyödyllistä kotonakin. Työasiat on nyt kuitenkin jätetty pääsiäisen jälkeen ja edessä on monta vapaapäivää!

Pohdin vielä eilen, mihin veisin perheeni minibreikille ja yhä haaveilen Lapin aurinkoisista hangista, Tallinnan vanhasta kaupungista, Madridin kevätauringosta tai kylpylälomasta. Kaikki ihania vaihtoehtoja! Samaan aikaan, remontti-Ritwaa kutkuttelee päästä maalauspuuhiin seuraavaa rojektia varten. 

No ni, kaikki nämä mahdollisuudet? Vua mitteehä tuota alakaes?

Pääsiäisen ensimmäinen minibreikki alkaa nyt, kun pakkaan kylpytakin taskuun kuivan Happyn Joen ja Essen suklaanaamion ja ihan vahingossa nuoleskelen sen huulilta parempiin suihin. Nythän on sitä paitsi pääsiäinen! Viikkosauna täältä tullaan!

Happy Easter ihkuliinit ja ihanaa minibreikkiä kaikille muillekin!  

  

Kommentit

Suositut tekstit