Mádaran pikkusisko Mossa sanoo Moi! // Osallistu arvontaan!Sveika! Se on moi latviaksi (tai niin ainakin sanakirja sanoo). Nyt on laudalla tarkastelussa ihanaa ihonhoitoasiaa ja myös ihku arvonta, josta lisää lopussa.

Mossa on sarjassamme niitä ihonhoitosarjoja, joista on helppo aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen tai muuten vaan laajentaa luonnonkosmetiikan tuotearsenaalia näillä, aitojen marjojen tuoksuisilla, hoitavilla - ja kukkarollekin ystävällisillä ihonhoitotuotteilla.
Sain muutamia tuotteita testattavaksi ja olen jo ehtinyt täydentää valikoimaani ostamalla uuden öljyseerumin entisen paiskauduttua kylppärin lattialle säpäleiksi. Se, että tuotteet tuntuvat iholla hyvältä on aina se ykköskriteeri, mutta yhtenä kriteerinä tulee tuotteen hinta. Mossa ei iloksemme ole hinnalla pilattu. Jos ihoa uudistavan ja kosteuttavan öljyseerumin saa alle 17 eurolla, niin se kannattaa silloin empimättä hankkia. 
 Aloitetaan siitä. Vitamin oil coctail on myös yksi tuotteista, jonka voit myös voittaa arvonnassa omaksesi. Tyrnin ja vadelman marjoista on puristettu hoitava coctail, joka kaunistaa ihoasi joko tehohoitona suoraan pipetistä iholle tai kasvovoiteen buustaajana sekoittamalla pari tippaa kasvovoiteen sekaan. Öljy myös tuoksuu ihanalta - ja iho hehkuu!  

Kasvovoiteeksi hieron lymfakierron mukaisesti toksiinit hittoihin ylös- ja kasvoilta poispäin suuntautuvin liikkein kolmitehoista Nutritive Antioxidante Day Creamia, jonka sisältämän lakan ja C-vitamiinin yhdistelmä ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Mukana on myös hyaluronihappoa oikomaan mahdollisia ryppyjä sekä lakan sisältämät antioksidantit suojaavat ympäristösaasteilta ja viivyttävät ikääntymisen sivujuonia. :)
 Mossa pitää sisällään monipuolisia tuotteita misellivedestä sävyttävään päivävoiteeseen. Omaan ihonhoitorepertuaariini kuuluu ihon puhdistaminen aamuisin kasvovedellä ja siihen minulle sopiva tuote on mustikkainen Active Vitamine Toner. Se raikastaa ihon ja supistaa ihohuokosia ja virkistää kasvot päivän menoja varten.
Silmänympärysvoiteena Blackberry Youth Defence elvyttää ja kiinteytää. Pidän karhunvatukan ja Omega 3- ja 6 -rasvahappojen liitosta. Ei kiristä, vaan kosteuttaa ja hoitaa - eikä minulla muuten ole silmäpusseja. Tuote on miedon tuoksuinen.


 
Yövoiteeksi sipaisen ravitsevaa karhunvatukkavoidetta Restoring Night Cremeä. Voiteen joukkoon laitan usein hoitavat öljytipat.
Illalla pesen kasvot normaalisti puhdistusaineella. Mossalta löytyy esim. tällainen valkoherukkaa sisältävä putsari (ei ollut testissä minulla). Puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot misellivedellä, joka sisältää vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa. On aina yhtä yllättävää, kuinka paljon ihosta lähtee vielä putsattavaa misellivedellä.   

 On ihkua arpoa teille kolme valitsemaani Mossa-tuotetta, jotka ovat:

*** Active Oil Coctail

*** Micellar Water

*** Youth Defence Nutrition päivävoide


Arvontaan osallistut:

*** tykkäämällä blogin FB-sivusta ja siellä tästä arvontalinkistä ja kommentoimalla kuvan alle. Voit myös jakaa linkkiä omalla Facebook -sivullasi.
*** voit myös tykätä instassa riikka_hei -tilistä - ihan kannatuksen vuoksi :)  

JOS ET OLE SOMEILIJA:
*** liittymällä blogin lukijaksi sivupalkista. Someilijakin voi liittyä.

Arvonta päättyy sunnuntaina 21.2.2016. Onnea!

Mossa on saatavilla mm. Natural Goods Companystä, Ruohonjuuresta ja Sokkarilta.  


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit