Hiihtolomalla kevättä rinnassa, hyllyssä ja henkarissa (Molo Hettie)

Purkkeja, joihin voi piilottaa kaiken ylimääräisen.

Viime vuonna ihmettelimme, nelivuotiasta lainatakseni, "Berniiliä". Tänä vuonna olemme nukkuneet yöt omassa kotihotellissa, mutta teimme muutakin kuin nukuimme.

Kuopus kävi isänsä kanssa ihmettelemässä Luonnontieteellisen museon antia ja oli aivan fiiliksissä. Pelotti hirveästi - ja ei sitten kuitenkaan pelottanut yhtään. Ekaluokkalainen vietti bestiksen kanssa yhden kokonaisen päivän, kävivät leffassa ja touhusivat kaikkea ihanaa. Onnea on bestikset.

Retkeilimme naapuripitäjään, Vantaalle. Kävimme uimassa monen muun hiihtolomalaisen kanssa Flamingossa. Perhelippu 68e - hiihtolomahinta - tuntui ihanan kalliilta siihen nähden, että laskimme kahta liukumäkeä parin tunnin ajan ja sitten riitti - yhden polvi aukesi ja se olikin pääsylippu ulos. Söimme Jumbossa ja ihailimme bussipysäkillä huikeaa auringonlaskua. All in all - ihan kiva päivä.
Kevättä hankittiin ekaluokkalaiselle, koska huhu kertoo, että vaaleanpunaisia leopardeja ei koossa 140 cm ole saatavilla enää lisää mistään, joten jos jostain saatte käsiinne, niin kantsii napata. Pakko mainostaa tässä kohtaa kaverin putiikkia, Aati O.:lla on saletisti kattavin valikoima Molo vk-ulkoilua (ja sisäilyä). Helmikuun loppuun saakka postaritkin ilmaisiksi. Minä  vatuloin liian kauan, niin päädyimme Stockalta nappaamaan tämän Hettie-takin.*) Muista myös Stockan helmikuun ale yli 100e ostoksista. Koodilla HELMI1 saa lasten vaatteista ja asusteista 20e alennusta. Tsekkaa muut koodit sivuilta.
          
Takki on peruslikautta ilman verkkovuorta, silti 5000 pilarit kosteutta vastaan. Ekaluokkalainen ihastui tähän ja nyt on sitten kevättä vaille. Kuvissa alla on fleecetakki, eikä hanskoja, siksi hihat on vedetty sormien päälle. Koko 140 cm kuitenkin 130 cm:lle ihan passeli.

Tälle illalle on ohjelmassa Haluatko miljönääriksi ja Lotto. Molemmissa sama tavoite. Ihanaa, että vielä on viikonloppua! Nautitaan!

*) Sis. mainoslinkki Suosikit