Lempeää unta, valintoja ja -20% alekoodi kamuilleAwww... Sydämessäni läikähtää, siellä on pehmeä kohta Mia Höytö Cosmeticsille. Eco-sertifioitu luonnonkosmetiikan yksi kirkkaimista tähdistä Mia Höytö Cosmetics on loihtinut jälleen uuden ystävän kosmetiikkahyllyjeni kamuille. Kaunis lasipullo  pitää sisällään todellista hehkua, eikä petä käyttäjäänsä tälläkään kertaa.

Ihonhoitorutiinini ovat saaneet talven kurituksessa uutta puhtia öljyseerumeista. Ihoani on hellinyt iltaisin Lempeä uni. Liekö tämän vitamiineja pursuilevan, hempeän hienovaraisen ruusun tuoksuisen öljyseerumin vaikutusta sekin, että unen laatu on ollut syvää, rauhallista, suorastaan lempeää. Varmasti. Olen vakuuttunut siitä. 

Käytän öljyjä kuureina muutaman viikon ajan ja ensimmäisinä päivinä leuan ihon alueelle saattaa nousta pieniä näppyjä. Tämä tulkintani mukaan johtuu siitä, että iho reagoi hoitavaan öljyyn nostaen ihon epäpuhtaudet pintaan, jotta iho puhdistuu, uudistuu ja kirkastuupyt katoavat pian ja iho heleytyy. Kasvoöljyt auttavat myös arpien hoidossa vaalentaen niitä.

Lempeä uni tarjoaa iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa,
A, B, C, E –vitamiinit suojaavat soluja ja korjaavat jo syntyneitä vaurioita. Luonnollisista ainesosista valmistettuna öljy ylläpitää ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Öljy hoitaa ihoa ja antaa sille luontaista hehkua. Se sisältää myös aromaterapeuttista ruusuöljyä, jonka tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa myös mielen. Love this. Ruusu tunnetusti luo harmoniaa, rakkautta, rauhaa ja tasapainoa. Ruusu on myös ikääntyvää ihoa uudistava ryppyjä silottavan ominaisuutensa ansioista.Tapasin Mia Höydön Jolien tähti-illassa viime viikolla ja tämä sädehtivä 32-vuotias sarjan luoja kertoi mm. miksi kannattaa valita luonnonkosmetiikkaa. Siitä voi lukea laajemmin esim. täältä ja täältä kee tuoreen pätkän kosmetiikan tutkijan haastettelusta, mutta tuon itse tässä lyhyesti ja ytimekkäästi esille sen, että Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet eivät sisällä kosmetiikan haitta-aineita ja se on jo yksistään riittävä peruste sille, miksi itse valitsen luonnonkosmetiikan. Toki muitakin hyviä syitä on.

Mediassa on viime päivät pöhisty erityisesti PHMB:stä, joka on kielletty kosmetiikassa (aiheuttaa syöpää), mutta sitä yhä löytyy yli 300 tuotteesta. #eivoitajuta. Muita synteettisen kosmetiikan haitta-aineita ovat esim. sulfaatit, säilöntäaineet, hajusteet ym. Huolestuttavaa on myös se, että kosmetiikan pitkäaikaisvaikutuksia vielä tunneta. Ympäristövaikutuksista jo tiedetään, että osa kertyy ympäristöön eikä kukaan varmasti tarvitse mikromuoveja kuorintavoiteeseensa, saati aurinkovoiteisiin niitä UV-filtteripommeja, jotka tuhoavat koralleja ja häiritsevät eliöiden hormonitoimintaa.


   


Kosmetiikan tuotteiden kirjo on valtava ja synteettistä kosmetiikkaa myydään luonnollisena kotimaassammekin. Totuus on kuitenkin valitettavan usein toinen. Viherpesua harrastetaan lähes kaikissa synteettisissä brändeissä. Tippa aloe veraa ei tee tuotteesta luonnollista, jos se sisältää muuten erilaisia säilöntä- ja väriaineita ja muuta ei-luonnollista. Tavan Toropainen ei ymmärrä hölkäsen pöläystä INCIstä - eikä oikeastaan tarvitsekaan. Mia Höytö vinkkasikin, että ekosertifioitu tuote on tae luonnonkosmetiikan, tarkasti valvotusta tuotteesta.

Mia Höytö Cosmeticsin tuotteita myydään Suomen lisäksi yhdeksässä muussa maassa ympäri maailmaa. Sarjan tuotteet on suunniteltu siten, että niitä voi miksata tarpeen mukaan keskenään. Lempeä uni sopii yhteen päivä- tai yövoiteeseen blendattuna.

Mia Höytö Cosmeticsin verkkokauppa on uudistunut ja saat kauppaan 20% alennuskoodin "riikka20". Suosittelen lämpimästi hyödyntämään.
  
Mia Höytö Cosmeticsille pääset tästä.


*) Lempeä uni saatu bloginäkyvyyteen
*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit