Vinkki: Gymi-synttäreistä -10%

kuva


Täältä tulee vuoden paras idea: Synttärit Gymissä!


Ei sitä kiljumista, riehumista, sohvan alta löytyviä poppareita ja loputonta jälkiensiivoamista kotona. Say no more. I'm in.

Kampissa on Kampituspäivien tarjouksena ke-su juhlat ja leirit, eikä tarvitse arvata, ketkä juhlivat viisivuotiaan kuusivuotissynttäreitä ko. kohteessa! Olen edeltävinä vuosina tutkinut mahdollisia vaihtoehtoja synttäreiden viettopaikasta, enkä ole lämmennyt hoplopeille tai vastaaville siksi, koska sieltä täytyy aina valita jokin kiinteä tarjoilupaketti, johon lisämaksusta saa yhden jäätelöpallon lisää tai muuta tiukasti paketoitua settiä. 

Tutkailtuani Gymi-synttäreitä, sinne voi ilokseni tuoda omat tarjoilut, joita voi nauttia ohjatun osuuden jälkeen. Minusta tässä on jo loistoidistä sikäli, että vieraillekin annetaan lahjaksi tunti ohjattua liikkumista. 

Lisätietoa alla:

Kampituspäivien aikana varatuista juhlista ja kesän 2014 leireistä 10%:n alennus! Sovi juhla-aikasi sähköpostitse: info.kamppi@gymi.fi. Leireille ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella. Gymiin tästä.

Jos on muutenkin kiinnostuneita, niin lauantaina Gymiin voi mennä koko perheen voimin. Juhuu, äitikin pääsee tekemään neulansilmää halutessaan. Hihhhih! 

Lauantaina 1.3. klo 15-17 Gymi Family – koko perheen omaehtoinen jumppatunti. Gymin telineradat ja välineet vapaassa käytössä. Treeni soveltuu kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kampituspäivien hinta 10 €/perhe!Suosikit