Siskoja//Serkkuja//Juhlia//Lunta//Löytöjä

Ystävänpäivää ja meidän yhden ihanan tyttöjengiläisen syntymäpäivää juhlivat myös Ukin kissat: Pilli ja Pulla.


Voi näitä ihania. Meillä oli niiiin mukava viikonloppu. Oli aivan mahtavaa unohtaa kaikki muu: työt, kotityöt ja se viime aikoina uuvuttavaksi käynyt arjen aherrus. Nukuinkin viikonloppuna kuin tukki verrattuna viime viikkoisiin stressiuniin. Mummolassa on hyvä olla

Ystävänpäivää vietimme parhaassa seurassa, ja seuraavana päivänä juhlimme vielä serkuista vanhimman kymmenvuotiaspäiviä. Minulla on edelleen sama asu henkarissa, joka oli sankarin kastejuhlassa. Mihin kymmenen vuotta on voinut hujahtaa? Synttärisankari on itse kyllä hujahtanut siitä neljästäkymmenestä sentistä (voi iik, mikä mini olikaan tuo eka vauva), joten uskottava on, että jokunen vuosi on päässyt kulumaan


Papua ja Gugguuta pienille, ja isoksi iloksi isommillekin ihanille!

Olen usein harmitellut, että kotimaiset verkkokaupat (mur!) ja Marimekko (mur!) tarjoavat lastenvaatteita useimmiten vain sinne 128 cm saakka. Sen jälkeen sopii siirtyä HenkkaMaukkaan (ei tykkää) tai sitten Harakanpesään! Mieluiten tuonne Harakanpesään siis. Tämä on se tämän jutun löytö, sillä olin vielä perjantaina vailla pehmoista pakettia kymmenvuotiaalle, ja Stockakin tarjosi kaavailemiani Molon printtejä vain sinne 128 cm saakka. Mikä pettymys, kunnes hokasin, että Eerikinkadulle on loppuvuodesta avattu Harakanpesäshop, josta löytyy näitä ihania lastenvaatteita myös koululaisille. Jippii! Supermukava Rouva Harakka pitää verkkokauppaa myös niille, jotka eivät kivijalkaliikkeeseen pääse. Suosittelen kyllä, sillä kauniissa liikkeessä tuoksui pakurikahvi, ja siellä oli sellaisia herkkuja, jotka vaativat palaamista takaisin.

Synttärisankarille nappasin mukaan Gugguun leggarit ja Papun Talviunilla-paidan. Nämä olivat mieluisat myös lahjansaajan mielestä, ja siitä tämä täti tulikin iloiseksi. Papun paita on reilua, ja Gugguun leggarit puolestaan hiukan naftia, siksi tuo 152 cm koko, johon jäi lahkeisiin hiukan kasvunvaraa, mutta muuten hoikalle tytölle olivat oikein passelit. Itselleni jäi Gugguu-kuume, ja näitä hauskoja moniväripöksyjä tulee varmasti hankittua lisää. Papu on ikisuosikki meidän perheessä, ja mustaviinimarjamehuviiksisen tytön body on hänen lempivaatteensa. Saattaa käydä niin, että hankin Nappikaupunkia paitaversionakin, sillä aina kun tälintupaita on valittavissa päälle päiväkotiaamuina, vältytään yksiltä raivareilta. Se on aina plussaa. Serkukset ja talven toppaprinttien sikermä!


Mikä mukava viikonloppu olikaan meillä! Mikä onni onkaan, kun on ihana tyttöporukka ja Ukki - tietysti. Mieli on niin hyvä, olkoonkin, että takana on junamatka leikkivaunuttomassa pendossa, ja arki odottaa aamulla. Tällaisen viikonlopun jälkeen se on hyvä arki. 

Rutistuksia ja hyviä ajatuksia uuteen viikkoon! Suosikit