Viikonlopun 3/4


Ihana, ihana viikonloppu, ja vasta reilussa puolessa! Viisivuotiaan kanssa ensin isojen tyttöjen päivää kampaajalla, ja vähän kaupungilla. Stockalla on nyt muuten huippuviikonloppu kanta-asiakkaille:  -20% kodin sisustus, kodin tekstiilit ja keittiökamat -20%. esim. kuvan Iiittalan Nappula-kynttilänjalat. On siellä ne Artekit, Hayt, Muuramet ja Fatboytkin. Pääset Stockalle tästä.*) 
Jossain vaiheessa tajuttiin, että olin kadottanut 10 rullaa vessapaperia, ja peruutettuamme muutamaan kohteeseen, kadonnut paketti lopulta löytyi kirjakaupasta. Joku olisi saattanut jättää tuon taakseen, mutta ei allekirjoittanut. Se oli ainoa asia, jonka Mies toivoi. Että muistaisin tuoda vessapaperia. On se vähään tyytyväinen. 


Ennen tätä veskipaperiepisodia viisivuotias oli täysin vakuuttunut siitä, että ehdottomasti hänen täytyy saada HM:n sydänfarkkushortsit varmistettuaan minulta, että eikös äiti ole ihan viimeisintä muotia.  

Meijän Antsku-Bantsku

Kotona viisivuotias kipaisi hakemassa tädin neulomat säärystimet jalkoihinsa ja arvuutteli meiltä, kuka hän mahtaa olla. No Antsku-Banstku. Äitiä onkin pyydetty useampaan kertaan lähettämään tekstaria, että Antsku pääsisi jatkoon.

 
Tälläisia kuvia pitäisi helmikuussa saada, eikä vain yhtenä viikonloppuna koko talvena. Mur.

Pienempi ihanuus pääsi äidin kanssa ruokakauppareissuille ja voi kunpa omaisi edes hippusen tuon parivuotiaan elämänfilosofiasta. Matkalla Alepasta kotiin kuultua: "Huikee lätäkkö!" 
 

Suosikit