TGIF

Huhhuh, mikä viikko!

Tänään sitten nämä uudet puheen_johtajan lakeijat ovat luikerrelleet tänne myrkkykammioon ja voi apua, että tarvitsen oksennussankon tähän "työpisteeni" yhteyteen. Kynät sauhuaa pojuilla, kun he kirjoittavat intensiivisesti muistiinpanoja mitä Herra IsoHerra suustansa suoltaa. Sain ukaasit aamulla, että nyt sitten ei heti myrkytetä tätä työyhteisöä, että turpa pysyy sitten tiukasti kiinni. "Ihan oikeasti. Mitään negatiivista ei sanota "uusille pojille"!" Ay, Ay sir, ei tietenkään. Pass me the oksennussanko, pliis. Jotenkin tuo komentelu vaan lisää mun raivoa ja kuittailen takaisin entistä enemmän joka käänteessä missä vaan mahdollista. Menin jo Hevoselle avautumaan ja kadun sitä kyllä, koska se kuuluu kipittäjäkerhoon ja mongertaa kohta mun angstit puheen_johtajan korviin. Great.

Olen tänään kuullut sen seitsemän tuhatta vitsiä (aihepiiri top3: mustalaiset, neekerit, siivojat), jotka olen kuullut jo valitettavan monta kertaa aiemmin ja tietenkin absolutely mindblowing hehkutukset "konsepti"stoorista, jota muilla ei yksinkertaisesti ole. Tyyppi on joka käänteessä patenttia hakemassa, kun on niin upeeta. Paras patenttiläppä oli ---- Nyt pitää soittaa kaltoin kohdellulle partnerilleni, kun psyykeeni on suojellut minua ja alkanut unohtaa näitä traumaattisia kokemuksia enkä muista miten se tarkalleen meni. SIIS NÄIN:

puheen_johtaja: "Siis mua niin nyppii, kun mä lanseerasin sellaset, että 'otetaan pallo haltuun' ja 'perävisiiri vuotaa'. Ja voi jumalauta, kun mä tietysti implementoin niitä tuolla asiakasyrityksissä, kun kehitetään sitä asiakasrajapintaa, niin nyt noita kuulee ihan joka paikassa. Ne kun on ne multa pöllineet. Jopa maikkarin uutisissa niitä on käytetty! Voitteko kuvitella? Mä oon yrittäny hakee patenttia, mut en oo saanu vielä rekisteröintiä läpi."

Hei ihan totta. Vetää kyllä sanattomaksi. Nyt sitten tunnette pistoksen sielussanne, jos meinaatte siellä "ottaa pallon haltuun" saati, että "perävisiirit vuotaisivat" ilman, että royaltit ohjautuu puheen_johtajalle. $$$$$$$$

Tämä päivä onkin ollut sitten todella maanista. Tussit on vinkuneet hela dan ja pojut kirjoittaneet mustesäiliöt tyhjäksi (onneksi tilasin uusia kyniä miljardi kappaletta) ruutuvihkoon, joka on kyllä kiellettyjen listalla, mutta special arrangements piti ottaa käyttöön, kun TIMESYSTEMSit eivät olleet vielä saapuneet. Ei kuitenkaan voinut jättää luennoimatta, vaan

"Tää on sitten aivan mieletön juttu, mä demonstroin tossa nelikentässä, kun siis on aa, bee, cee ja dee ja täällä voi olla vaikka eekin, vaikka tossa kohtaa (tussi vinkuu fläpillä ja uusi paperi esiin) ja sit on tää S-käyrä, et on tosi mielenkiintosta siis kattoo, et missä on nyt. Siis S-käyrällä. Mä ooooon (X yläreunaan) tässä. Te ootte (X alareunaan) tossa. Tässä (X yläreunassa - ei kuitenkaan ihan siinä missä on puheen_johtajan X) on vaarassa demotivoituminen. Ihan niin kun mulla voisi olla, mut ei oo, kun oon siis niin helllvetin täydellinen kaikessa. Siinä olis muuten nimittäin kriittinen paikka. Saitteko kiinni?"

ARRRRRRRRRRRRRRG! Ampukee, ampukee.

Vaikkakin päivä on mennyt tänään hullun jorinoita kuunnellessa tai yrityksissä täysin sulkeutua ja tuijottaa blankkona rekisteröimättä yhtään mitään, sain tehtäväksi tarjouksen laatimisen, joka meni suurin piirtein näin: "Hei, sä voisitkin kokeilla, jos osaisit laatia tarjouksen siihen-ja-siihen strategiaWorkShopiin." Okei. Duunia. Nice. Ihan kiva, kun on ollut yhtä copy pastea jatkuvasti, niin saa jopa vähän miettiä ja ajatella. Positiivista.

...Vaan eihän se ihan niin mennyt, koska ohjeistus seurasi välittömästi tai onko tuo nyt enää ohjeistusta: "Kirjoita siihen jotenkin näin, että Viittaus keskusteluun X:n kanssa 03.04. Strategiapäivään sisältyy sitä ja sitä ja laita erityisesti siihen, että MINÄ toimin tilaisuuden puheen_johtajana. (TIRSK!!!) ja sitten vielä Investointi kohtaan, että se maksaa tuhansia euroja. Ja me ei sitten makseta mitään. Muista laittaa, että ne maksaa alvit ettei ne luule, että mitään sisältyy, koska mitään ei sisälly. Ja muista sitten laittaa siihen vielä, että kunnioittavasti MINÄ toimitus_johtaja. Hei mieti sitä oikeasti ja ota se hanskaan."

Joo, kiitti, kun sain sen laatia ja ihan ajatella itse mitä siihen voisi laittaa. Kiitti oikeesti tosi paljon. Voi että, kun opin taas uutta. (Huom! W ja S pitää olla isoin kirjaimin WorkShop. Siitä ei tingitä. Ou jee. Ja tuo päivämäärämerkintäkin on ihan pielessä, vaan "Kuule, niin se on aina ollut eikä sitä lähdetä muuttamaan, koska kohta on 10 erilaista versiota ja sitten pitäisi päivittää konseptikirja.") Sitten tietysti pitää avautua pojuille ja luetella perkeleet ja muut kirosanat, kun mä oon siis sellanen niuhottaja, että. Ja Hevonen vääntelee naamaansa. RRRRAUH!

Mun pitää lähtee nyt istumaan piiriin ja kertomaan "käytännössä" miten täällä työt tehdään. HURRAAA! Voi vitsi, että tää on mun viikon huippumomentti, kun mä pääsen nyt kertomaan pojuille, että tää on ihan mahtavaa, kun saa täällä haastaa itsensä ihan huipulle saakka joka käänteessä. Just nyt puheen_johtaja kertoo pojuille, että "Pitäs jostain saada tähän suihkulähde, jossa voisi uiskennella karppeja." Sillä lailla.

Thank God it's Friday!

Suosikit