Sairastuvalla Bratz-showroom


- Äiti, mun kurkkuun koskee. 

- "Otetaas lämmintä kaakaota, jospa se auttaisi.", totesi äiti toiveikkaana samalla sutien poskipunaa ja tuijottaen kelloa, kun kohta jo pitäisi lähteä.

Kun lämmin kaakao ei auta ja vielä lapsen päätäkin alkaa särkeä, niin kotipäivä tulee näillä kriteereillä lukituksi. Minulla oli yksi kokous buukattu tänään ja senkin sain siirrettyä, joten kotikonttorilla nakuttelu aloittaa viikon. Varsinaisesti ei haitannut ihan kamalasti. 


Kuopus leikkii ja minä autan pukemisessa välillä. Pyysin järjestämään Barbit ja Bratzit niiden omaan laatikkoon, niin järjestelyoperaatiosta kehkeytyikin leikki - kuten yleensä näissä operaatioissa tuppaa käymään

Vinkkinä muuten noille Bratzien verkkotopeille ja muille suht haastaville asusteille, jotka tarttuvat Bratzin sormiin, enkä saa niitä sadattelematta puettua, niin lue seuraava. Laita pieni pala esim. elmukelmua Bratzin sormien päälle ja pujota toppi möhkälekäden yli - vaate sujahtaa kuin vettä vaan nuken päälle.

Lapsi leikki intensiivistä kämppisleikkiä Bratziensä kanssa siihen saakka, kunnes koululainen kavereineen tuli kotiin ja leikit jatkuvat kolmestaan. Äiti sai ahkeroitua powerpointslidejaan muutamaa keskeytystä lukuunottamatta, mutta varsin tehokas päivä on takana. Voi vähän leikkiäkin. Instastorieseissa lisää @riikka_heiErittäin kaunista ja ihanaa päivän jatkoa!


  

Suosikit