Benecosin edulliset miesten uutuudet isänpäiväksi


Isänpäivä ja loppuvuoden juhlat ovat taas lähellä. Yksi lahjavinkki, jolla on vaikutusta niin lahjan saajan hyvinvointiin kuin ympäristöön, on antaa iskälle luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita. Benecosin uudet miesten tuotteet ovat sopivasti myös tarjouksessa ja nämä otettiin - jo vähän etuajassa testiin - meidän perheessä.

Minä ja lapset olemme jo vuosien ajan käyttäneet poikkeuksetta vain luonnonkosmetiikan tuotteita, mutta perheemme aerosolimies ei ole luopunut omista tuotteistaan, vaan on kantanut kotiin, mitä milloinkin on käteen sattunut. Tämä siis minun tulkintani miehen valinnoista, koska kovin synteettisiä ovat nämä hänen hoitotuotteensa olleet.  

Mies saikin nyt kokeiltavakseen Benecosin uudet miesten tuotteet ja varovaisia tuuletuksia on ilmassa, sillä hän ilokseni tykästyi tuotesarjan tuoksumaailmaan, joka on yhdistelmä raikasta verbenaa ja metsän tuoksua, joka syntyy eri yrttimixeistä. Eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet tuoksuvat alkuun voimakkaalta, jonka jälkeen tuoksu tasoittuu. 

Luonnonkosmetiikan dödöt ovat useimmiten roll-oneja, joten niiden testaukset ovat mieheltä tämän vuoksi jäänet väliin. Benecosin deodorantti spray vaikuttaa erinomaiselta vaihtoehdolta, koska se on alumniiniton ja hellävarainen, mutta pitää silti hien loitolla, joten spraydödöjä toivoisi miehille valikoimaan enemmänkin.

Ilmojen viiletessä mies on kaivannut käyttöönsä omaa kasvovoidetta ja tämäkin puute korjaantui nyt, sillä aloe veraa ja verbenavettä sisältävä After shave- ja kasvovoide on hänen mukaansa erittäin hyvä tuote. Voide sopii esim. parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa, sillä sen sisältämä bisabolol myös ehkäisee tulehduksia.    

Suihkushampookombo pääsi sekin jatkoon ja on varmasti meillä käytössä myöhemminkin. Tuoksu on maskuliinisen raikas ja jättää ihon pehmeäksi. 

Minä tykkään myös tuotteiden designista, nämä on kiva kääräistä lahjaksi niin isälle kuin ukille tai velipojalle pukinkonttiin!


Tuotteet saatu testiin. 

Suosikit