Kesälomalaisten kuulumisia ja alevinkki Sylvanian Families -setteihin


Kävimme kuopuksen kanssa tänään Citymarketissa ruokaostoksilla ja huomasin, että Sylvanian Families -settejä oli ihan reilussa alessa. Kannattaa käydä kurkkaamaassa, jos perheeseenne kuuluu faneja. 

Kesälomaa koululaisilla alkaa olla jo kuukausi takana. Itse olen yleensä jäänyt lomalle jo juhannuksen aikaan, vaan tänä vuonna pakerran officella vielä pari viikkoa. Lomaa kyllä jo o-do-tan!

Tytöillä loma sujuu aika rennosti. Ei ole kerhoja tai leirejä, saavat ihan keskenään miettiä miten päivänsä viettävät. Iskä on siis kotona heidän kanssaan, mutta leikit sujuvat tytöillä pääosin kahdestaan. Aamulla nukkuvat pitkään, koska illalla myös valvovat pitkään. Siitä vaan, sanoo äiti. Arki on niin tiukkaa aikatauluttamista, että lomalla saa olla ihan omassa rytmissä.


Ei nukuta, koska loma!
Tytöt olivat laittaneet Sylvanian Families -perheet esille ja en malttanut olla nappaamatta muutamaa kuvaa. Meillä alkaa olla näitä kaveruksia jo niin paljon, että lisätilakin oli tarpeen. Tämän kolmikerroksisen talon tytöt saivat keväällä maahantuojalta. Kovin monessa paikassa emme ole tätä nähneet, mutta ainakin täällä se on saatavilla. Tytöt laittoivat talon alle ruokakaupan ja talo on mahdollista myös liittää yhteen muiden talojen kanssa. Kaikkia komboja on kokeiltu.  


Tytöille ostetiin joku aika sitten tämä vaatekaappisetti ja he ovat saaneet sisustaa talot ihan oman fiiliksen mukaan. Minä printtasin tapetit joku aika sitten taloihin SF:n omilta sivuilta. Kannattaa huomioida, että mittasuhteet eivät välttämättä ihan mätsää, joten itse tein vähän lisäkappaleita koloihin, mutta niitä ei edes huomaa.  
Cittarin aletuotteista mukaan pääsi tämä vauvansänky. Suklaapupuperheen äitillä on nukutuspuuhat, mutta kuopus ei näytä menevän nukkumaan. Samaistun.


Iltapalalle löytyy alakerran kaupasta ihan kaikkea mahdollista. Kaupasta voi lukea enemmän täältä. Lapsukaiset ovat parhaillaan tekemässä iltapalaa äidillekin, sieltä on tulossa porkkanaa ja kurkkua, eipä hullumpaa.Ihanaa lomaa sinne lomalaisille ja tsemppiä työssä pakertaville! Toivotaan, että saadaan nauttia näistä lämpöisistä päivistä ollaan lomalla tai töissä!

*) Yhteistyössä Sylvanian Families

Suosikit