Varaslähtö kesään // Kesäessentials check
Eilen oli ennustuksista huolimatta niin ihana ilma ja arvelin, että niin ne taas meteorologit ovat olleet ihan skutsissa, vaan tänä aamuna totesin, että oikeassa olivat  - helteet todellakin siirtyvät - paitsi hetkinen - Ei multa!

Kesä taatusti tulee ensi viikolla. Tätähän on myös luvattu nyt ainakin kolmen viikon ajan, eikä se ole tullut, niin nyt olen varma, että minulle tulee kesä, koska hyppään lentokoneeseen ja kohteeseen luvataan +30.


Se on nimittäin niin, että tämä äiti hyppää kohta koneeseen ja viettää viikon auringossa. Yksin. Tähän ei liity mitään draamaa, hermoromahdusta tai toisia osapuolia. Tähän liittyy työ, jota aion matkallani tehdä niin vähän kuin mahdollista. Lähden oikeastaan verkostoitumaan ja tutustumaan. Eioovaikeeta.

Olen kärsinyt unettomista öistä, sydämentykytyksistä, jännityksestä ja kauhusta sekä mitä-mä-oon-menny-tekemään -syytöksistä päättäessäni lähteä yksin reissuun. Työstressin ollessa kovimmillaan, tuleva matka tuntui oikeasti ahdistavalta. Nyt stressin hiukan hellittäessä tai oikeammin matkan lähestyessä, hymyilen sisäisesti niille mahdollisuuksille joita ensi viikko tuo tullessaan. Siis lähinnä niille, että parkkeeraan pehvani aurinkotuoliin ja juon jotain ihanaa drinkkiä. Alkoholitonta siis, etten saa auringossa migreeniä.

Olen opetellut ajattelemaan, että lapset pärjäävät mummolassa isänsä kanssa. Oikein hyvin. Ja myös sitä, että minä pärjään yksin kohteessa. Jälkimmäisessä on ollut enemmän työstettävää.

Aloin illalla vähitellen keräilemään kamoja kassiin ja aloitin kosmetiikkaosastolta. Biosoliksen maahantuojalta saadut nanopartikkelittomat aurinkovoiteet ja aloe vera -pohjainen after sun lähtevät mukaan. Lapset voivat ottaa mummolaan mukaan spf 50 suojan, jos sattuisi kesä ensi viikon aikana tulemaan tänne Pohjolaan. Koodilla "armoo" saat -20% Natural Goods Companyn tuotteista.

Ruohonjuuresta ostin mukaan Hurraw-huulivoiteen, jossa on spf 15 aurinkosuoja ja se pitää huulet kosteutettuna ja suojattuna auringolta. 

JMO:n suolasuihke riittää hiuksille, jotka lämpimässä merituulessa tuivertavat. Crocsin sandaaleista kurkkaavat kesäisen pinkit - jo lakatut - varpaat. Vinkkinä - Crocsilla näistä nyt -25%.

Matkagarderobin tulee olla samaan aikaan sopiva +30 asteen helteille olematta kuitenkaan vain mallia uikkari. Sain mukaani Lindexin pr-toimistosta muutamat ihanuudet, jotka sopivat myös kotimaassa niille elokuun toimistohelteille. Siistit, mutta vilpoisat hellesäähän sopivat asut löytyivät itselleni Holly & Whyte kokoelmasta. Kesän cooleimmat viskoosiset ananashousut ovat supermukavat päällä. Topin kanssa pidettävä shortsihaalari on myös vilpoisaa viskoosia ja se näyttää taatusti mageelta ruskettuneella iholla (siis about tuossa ensi viikon tiistain paikkeilla).

Mukaan lähtee vielä yhtä sun toista, mutta jos nämä jo muistaa, niin pääsee jo pitkälle. Yritän olla pakkaamatta lasten uikkareita tai kellukkeita. Yritän muistaa ne omat biksut.

Iik, jännittää ihan kamalasti!Suosikit