Silmukoita, kuvia ja ekat aatokset JOULUsta!

Silmukoita tehdään Frozen-printtipaita päällä - tietty.

Meillä on tehty viikonloppuna silmukoita. Eskarilainen osti omilla viikkorahoillaan itselleen kuminauhoja. Molemmat kohdat ehkä nostattavat kulmakarvoja, joten pieni selonteko paikallaan. Esikoinen on saanut pari viikkoa ihan rehellistä rahaa, jos huone on pidetty siistinä. Tämä on meidän perheen tapa, joten jos paheksut, ei kiinnosta. Hehheh. Ei vaan, tehtävän haastetasoa nostaa pikkusisko, joka ei tod. laita kamoja paikoilleen, joten esikoinen tsekkaa ja järjestelee, jos tavarat ja vaatteet ovat hujan hajan - viim. torstaina, kun perjantaina on palkkapäivä. Minä rakastan. Jos siisteys pysyy rahalla, olen valmis maksamaan. No questions asked.Kuminauhoja. Oletteko nähneet tätä settiä? Pieniä kuminauhoja ja virkkuukoukku. Sitten syntyy rannekoruja ja vaikka sormuksia. Suuressa arvossa oleva tyttöjen rakas täti on esikoiselle tuonut lahjaksi jo aiemmin glitter-lankaa ja setin virkkuukoukkuja. Täti on suorastaan taianomainen hahmo, vaikka onneksi on ihan oikea. Lapsi on joskus kaihoisasti katsahtanut ikkunasta ulos ja kaivannut tätiään, koska haluaisi virkata... Minusta oli kuin olikin apua viikonlopun virkkauksissa ja oli ilo seurata lasta, joka totesi ensi alkuun, ettei onnistu - ja hetkeä myöhemmin koki onnistumisen iloa. Pedagogi minussa oli tyytyväinen.

Joulukalenterit kaupassa -bongaus 20.9.2014

Minä sain jonkun ihme inspiksen, kun olen tasan tarkkaan kaksi ja puoli vuotta stressannut siitä, kun valokuvat eivät kansioihin siirry. Projekti on tähän saakka tuntunut työläältä ja aivan mahdottomalta, vaan tänään kuopuksen päikkäreiden aikana, aivan spontaanisti siirsin kuvat kansioihin. Et voilà. Kansioihin on liimattu kuvat uudesta vuodesta 2012, joten vielä olisi teetettävää ja askarreltavaa, jotta ollaan syksyssä 2014, mutta nyt jo teetetyt kuvat ovat paikoillaan, eivätkä makaa valokuvapinoissa. #Feeling tehokas, hyvä ja onnellinen. 

Saattoi olla, että kuvat kuopuksen ekasta joulusta toivat tämän vuoden ensimmäisen kaihoisan ajatuksen joulusta, tosin bongasin myös ekat joulukalenterit kaupoissa, Lapissa sataa lunta, joten why not - Sinua odotellen ihana Joulu! ♥

Suosikit