Onnea, iloa, juhlaa ja hammaskeiju kylässä


Syksy


Sunnuntai-ilta alkaa olla täällä. Tytöt leikkivät nukeilla ja minä vähän huokailen. Takana on viikonloppu rakkaiden parissa. Olo on aina haikea, kun juna lähtee. Seuraavaan kertaan on kuitenkin aikaa. Sitä ei ole vielä sovittu. Ei voi vaan piipahtaa kylässä keskellä viikkoa, kun matkaa on välissä useampi tunti. Viikonloppu menee ohi aina liian nopeasti. 
 
Just like in Haliwood ♥

Ehdimme kuitenkin ihmetellä Tarzania ja melkoista pantterin pentelettä Helsingin kaupunginteatterissa, nauttia ihanasta syksyisestä, mutta yhtä aikaa vielä lämpimästä säästä, ihanien tyttöjen touhuista, päivitellä juomatta jääneitä Happy Joeita ja sitä ihan älytöntä mekkalaa, mikä lasten leikeistä lähti, kun me isommat siskokset yritimme katsoa Vain elämää.


Kuopuksen synttäreitä juhlittiin tietysti. Sekin oli mahtavaa, että tää jengi oli luonamme, kun lauantai-iltana hammaskeiju vieraili esikoisen luona. Kyllä sitä lenksottavaa hammasta olikin tässä jo ehtinyt katsella, vaan oli se juhlan arvoista sekin.


Puistossa ulkoiltiin ja serkut ihastuivat meidän eskarilaisen softshell-leggareihin ja saivatkin tältä reissulta omansa. Neitihän sanoi syksyn alkaessa - ja sen jatkuessa näin: - Minä en sitten noita pulleita housuja laita päiväkotiin. Aika oli tullut tsekata Reiman ulkoleggarit, joita olin katsonut jo viime vuonna, mutta en ollut vielä niihin nähnyt tarvetta tarttua. Nyt oli tullut se tarve. Tänä vuonna esikoinen sai nämä Maia softshell-housut Reimalta ja nämähän ovat olleet ainoat ulkohousut, joita eskarilainen on ylipäätään suostunut käyttämään.
 


Ihan kuriositeettina, en ole pessyt housuja vielä kertaakaan, sillä vedenpitävä kangas on puhdistunut ihan pyyhkäisemällä. Lahkeissa on tarrat, joten menevät myös kengän päälle tarrat aukaisemalla. 

Housut ovat tosi kevyet ja helppo pukea. Meillä näitä on pidetty perusleggareiden päällä. Viileämmällä alla menee ohkaiset villaleksut. Näitä saa Reimalta myös punaisina.Voi mikä viikonloppu, jäi ihanat muistot tästäkin. Siitä kuuluu isoin kiitos meidän ihanille, jotka jaksoivat tulla synttäreille ja meidän iloksemme. Arki alkaa hiukan haikein, mutta hymymielin. Tällaiset viikonloput ovat aina tervetulleita!


Hei hei ihanat! ♥ ♥ ♥


Suosikit