Paluu arkeen

Hoh hoh hohhoijaa!

Joulupukki on käynyt ja vähitellen palaamme arkeen.. tosin vielä kaksi ja puoli päivää mummoloita, mutta uudeksi vuodeksi kyllä karkaamme omaan rauhaamme! Ooo sitä onnea. Lahjoja tuli taas ihan tajuton määrä, ihania - kiitos rakas sisko, Sinä se et koskaan petä!!! Mieskin yllätti ja nyt on tulossa sitten jotain kauneushoitolajuttuja kans. Thanks Joulupukki, kun kuulit toiveeni!!! Mieskin sai vanhusten tyynyn lisäksi muutaman paketin.

Lapsi sai järkyttävän vuoren paketteja eikä edes jaksanut kaikkia aattona repiä auki. Ihanien asujen lisäksi pukki kantoi lapselle keinuvaa pingviiniä, kännykkää, perässä vedettävää kirahvia, nukkea, räksyttävää ja kävelevää koiraa ja niin edelleen, joten tilava kaksiomme repeää viimeistään nyt liitoksistaan. Lahjat ovat ihania, mutta kuka idiootti on keksinyt sitoa lelun tuhannella rautalangalla kiinni paksuun pahviin? Ennen kuin se on siitä saatu irti, on siltä hyvinkin voinut irrota pää ja muita raajoja, koska purkaja on saanut takuuvarmasti hermoromahduksen.

Lapsi on myös oppinut nousemaan seisomaan ja tekee tätä myös joka aamu viimeistään kello kuusi silmät ristissä eikä suostu asettumaan takaisin nukkumaan ennen kuin on vähintään kolme varttia kiipeillyt äidin ja isän yli ja seinää vasten eivätkä äiti ja isä tietenkään voi nukkua, koska lapsi siinä tapauksessa tippuisi pää edellä lattiaan. Great. Tästä seuraava vaihe lienee se, että lapsi oppii kiipeämään joka paikkaan ja heittäytymään sieltä itsenäisesti pää edellä lattiaan. Ihanaa uutta vuotta siis!

Suosikit