Gran turismo

Hoipotihoi!

Täällä sitä vaan lomat jatkuu eikä työt paina. Vaihdoin paikkakuntaakin, niin tulee oikein kunnon lomafiilikset. Auringon pihtaillessa ei-niin-terveellisiä UV-säteitään ja taloudellisen tilanteen vääjäämättömän romahduksen lähestyessä mennä paukautin ja tilasin lomamatkan Kreikkaan! Kalispera vaan! Eikä ollut muutes todellakaan mikään kuuma äkkilähtö superalematka. Miksipä se olisi sitä nyt just ollut? Aina kun matkustan - vulgääristi 'etelään' - maksan matkastani erittäin vähän, koska se on se koko pointti, vaan en tällä kertaa. Nyt mentiin sitten ihan katalogin mukaan. Ihan sama olisi ollut tilata tämä matka vaikka jo ennen joulua. Tässä tapauksessa tätä äkkilähtemistä seurasi se, että jouduin anelemaan luottokunnasta luottorajani korotustakin, koska tilasin matkan niin myöhään, niin hela hoito piti maksaa Viissa-cardilla. Luottohan kannattaa aina. Etenkin minun nykyisessä tilanteessani.

Meikäläisellä on sitten 1,5 vk aikaa opiskella ne olennaisimmat ts. missä on lähin iso kaupunki (lue: ostoskeskukset). Biitsit ja poolit on ihan takapihalla, joten sunbathing tietous on jo kohdillaan. Vastoin yleistä varoitusta aion ottaa maks. sunblock vitosen, koska se on todellakin niin, että jos vetää jonkun UVB 35 naamarin, niin se on sitten ihan sama jäädä kotiin. Muhun ei uppoa se huiputus, että kyllä se ruskettaa. PAH! Sitä paitsi, se pakollinen pikku punoitus kääntyy kyllä rusketukseksi. Eventually.

Flip-flopit veskaan ja kunhan jussit on juhlittu, niin tämä plikka lentää jetin siivellä kuuminta hottia tavoittelemaan!

Suosikit