Deaktivoitu

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8344
~Amazingly-Enough-Posters.jpg

Rumpujen pärinää.......

Tadaa! Olen irtisanoutunut IsoHerran kioskin palveluksesta! Luukut on nyt lyöty kiinni. Hanskat on isketty tiskiin. Kyllä vain, näin siinä sitten on käynyt. Tyhjän päälle vaan. Ei ole työpaikkoja jonossa odottamassa. Turha on mitään työttömyystukiakaan haikailla, kun Kela rankaisee tästä niskuroinnista kolmen kuukauden karenssilla. Kylläpä kannatti? No kylläpä kannatti.

On varsin huvittavaa, että emme ole puolikastakaan sanaa IsoHerran kanssa vaihtaneet sitten toukokuun lopun, kun otin ja lähdin sieltä Myrkkykammiosta lääkärin kautta aurinkolomalle. Ei pihaustakaan. Zip. Zero. Nada. Äitiyslomalainen se tosin vähän yritti pomotella niillä humoristisilla työyhteisökokous määräyksillään, vaan itseään IsoHerraa ei poissaoloni hetkauttanut. Hän on varmaan jo niin tottunut siihen, että tällainen käytäntö hänen alaisiltansa on ns. luontaista poistumaa.

Pakko myöntää, että kun postilootaan nakkasin 1) irtisanoutumisilmoituksen 2) sairauslomatokarin 3) ex-kollegan testimoonin siitä viiden viikon lomasta, kävi hetken mielessä, että olikohan ihan viisasta. HUOM! VAIN HETKEN, koska muistin välittömästi sen turvokkaan pönöttäjän, joka teki elämästäni kerrassaan sietämätöntä. Ruvetaan sitten tästä lähtien vaikka laittamaan ruokaa itse ja perutaan siivoja. HA. Gotcha there for a moment. Siis oikeammin mitäänhän ei muuteta, paitsi ehkä nyt kannattais vaikka alkaa lotota. Nykyinen lifestyleni on melko kukkaroa kuluttavaa, että jos ei uutta duunia ala kohta ilmaantua, niin mietitään sitten luovutaanko Miehen musiikkilehtien tilaamisesta.

Irtisanoutumiseeni liittyi varsinaista agenttitoimintaa, sillä pitihän minun palauttaa helvetin portin avain ja IsoHerran hieno kommunikaattori. Se, että olisin vienyt ne sinne itse ei ollut listalla, joten sovin Puudelin kanssa tärskyt. 'Tärskyt' sopii jotenkin aivan täydellisesti kuvaamaan tapaamista Puudelin kanssa. No lopputulos oli se, että IsoHerra oli selvästi laittanut lakeijan asialle, koska minulta tivattiin, että onko oikeusjuttua tiedossa. Totesin hyvin non-chalantisti, että minun kanssani ei kannata ryhtyä pelailemaan mitään huiputuspelejä, koska jos yksikin sentti uupuu palkastani, niin see you in court, buster. Meni täydestä. Palkanlaskija nimittäin viestitti jo tänään, että loppupalkka on tulossa maksuun ja lomakorvaus kans. Kunhan ne massit on tilillä, niin toki pirautan työsuojeluun. Vähän niinkuin kaupan tekijöiksi. Reilu peli.

Sitä on nyt sitten konsultin ura deaktivoitu for good. Mitähän seuraavaksi?

Suosikit